Breaking news

Speedcubing au câștigat Românii au talent ediția 2015

Cei trei puști care formează grupul Speedcubing, au câștigat vineri noapte, concursul Românii au talent, ediția 2015 și au intrat în posesia premiului de 120.000 de euro.

SpeedcubingNicoleta Iancu, Alexandra Moraru, The Beat, Carmen Cernea, Bogdan Dumitraşcu, Bogdan Bolohan, Oana Zara şi Alexandru Bordea, Kid-A, Yeva Shyianova, Bianca Coştiug, Concertino, Viorel Scintei și cățelușa Bibi, Ion Barbu, Robert Tudor și Speedcubing.

Din cei 15 concurenți care au evoluat în finala Românii au talent, telespectatorii au ales prin vot, grupul Speedcubing – cei mai rapizi oameni din România la rezolvarea cubului Rubik.

Din 100 de cuburi amestecate, membrii juriului au ales câte un cub pentru fiecare dintre cei trei băieţi.

Fără să se uite vreun moment la cuburi, cei trei tineri au rezolvat cuburile în doar câteva zeci de secunde.

Rapiditatea cu care au reușit să rezolve cuburile i-au uimit pe jurați.

E un moment artistic, e spectacolul creierului uman. Suntem năuciţi de mintea voastră. Va prevăd şi un viitor frumos în viaţă personală. Femeile sunt topite după bărbaţi cu creier„, a spus Mihaela Rădulescu.

În timp ce Andi Moisescu a spus că: Nu m-aş fi aşteptat să mă emoţioneze cuburile. Am fost aproape de lacrimi în momentul lor. Am făcut o alegere bună că i-am trimis direct în semifinală. Sunteţi sclipitori.

După ce liniile de vot s-au închis, Pavel Bartoș și Smiley au anunțat primii trei clasați în ordinea televotingului: The Beat, Bogdan Bolohan și Speedcubing. Însă, telespectatorii au decis ca marele premiu să meargă la Speedcubing.

Alegerea celor trei puști, drept câștigător a fost o mare surpriză, în condițiile în care Ion Barbu a cântat divin piesa „Maria Gratia Plena”. Interpretarea impecabilă a moldoveanului i-a făcut pe cei patru jurați să se ridice de pe scaun și să-l aplaude la scenă deschisă.

Andra a fost atât de impresionată de interpretare, încât i-a tăiat răsuflarea și cu greu și-a găsit cuvintele pentru a-l complimenta pe Ion Barbu: M-ai făcut să realizez că ești omul care m-a surprins cel mai mult în toate cele cinci sezoane de la Românii au talent. La un moment dat am închis ochii și mi s-a părut că îmi cântă un înger.

Emoționat la maxim de moment și de complimentele primite, Ion Barbu nu și-a mai putut ține lacrimile și a izbucnit în plâns. Motiv pentru care Mihaela Rădulescu s-a ridicat de la masa juriului și cu un șervețel i-a șters lacrimile concurentului.

Pentru premiul de originalitate în FINALA ROMÂNII AU TALENT s-au luptat: Funny jumpers, Cosmin Cioca, Concertino, Laura Vranceanu şi Denis Bolborea. Telespectatorii au decis prin vot, ca premiul de originalitate să meargă la Cosmin Cioca.