Breaking news

Specialiștii au stabilit cele trei ingrediente minune care-ți îngrijesc tenul

După îndelungi cercetări și teste, specialiștii în frumusețe au stabilit cele trei ingrediente minune care-ți îngrijesc tenul și îl fac să strălucească.

ingrijire tenUleiul de nucă de cocos, untul de shea și uleiul de argan, sunt cele tei ingrediente minune care îți îngrijesc tenul și care nu trebuie să lipsească din arsenalul de înfrumusețare al oricărei femei care dorește să araete tot timpul bine.

Uleiul de nucă de cocos era folosit încă din antichitate, în culturile din insulele polineziene, atât pentru hidratarea pielii, cât şi pentru protecţia pielii faţă de razele solare tropicale.

Uleiul de nucă de cocoş se absoarbe încet şi pătrunde adânc în piele, oferind o piele catifelată şi suplă, ca de adolescentă.

Grație proprietăţilor sale antibacteriale şi antifungice, uleiul de cocoş este foarte bun în cazul dermatitelor atopice.

Fiind foarte gras, uleiul de nuca de cocoş este un foarte bun demachiant. Acesta îndepărtează eficient fardurile şi dizolvă chiar şi mascara waterproof.

Uleiul de nucă de cocos este foarte bun și pentru a îngriji mâinile, mai ales dacă obişnuiţi să spălaţi vasele fără mănuşi de protecţie.

Este de asemenea foarte eficient pentru întregul corp şi mai ales pentru zona coatelor şi a genunchilor.

Uleiul de cocos se regăsește și în balsamul de păr, ajutând la rehidratarea și strălucirea firului de păr.

Untul de Shea, numit și ”aurul femeilor”, este produs de un copac ce crește în savanele din vestul Africii. Bogat în minerale şi în vitaminele A, D, E şi F, untul de Sheâ este între cele mai utilizate produse în industria cosmetică.

Untul de Shea poate fi utilizat atât pentru buze, păr, vergeturi, cât și pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Untul de Shea este un foarte bun hidratant fiind excelent mai ales pentru tenul uscat şi sensibil. În plus, ridurile vor deveni mai puţin vizibile.Pe buzele uscate sau crăpate aplică în fiecare zi un strat subţire de unt de Shea, iar buzele tale vor deveni din nou moi şi catifelate.

Puteți utiliza untul de shea și pentru a vă îngriji părul. Se topeşte puţin unt de Sheâ în palmă şi se aplică pe scalp şi vârfuri. Se lasă să acţioneze timp de 15 minute înfăşurând părul cu un prosop, după care se spală părul cu şampon.

Grație, vitaminelor din compoziţie, untul de Shea previne şi tratează vergeturile dacă este folosit cu regularitate. Fiind un produs 100% natural, poate fi folosit fără probleme în timpul sarcinii, deoarece nu conţine niciun element dăunător bebeluşului. Putând fi utilizat chiar și pentru îngrijirea pielii bebelușilor împiedicând apariția iritațiilor provocate de scutece.

Untul de Shee este de asemenea foarte eficient pentru psoriazis, dermatite, eczeme, erupţii cutanate, piele iritată, cicatrici şi dureri musculare.

Uleiul de argan, cel de-al treilea ingredient minune pentru un ten perfect, este supranumit și Aurul Marocului, fiind cel mai rar ulei din lume. Pentru obţinerea unui litru de ulei, fiind necesară producţia a circa 6 arbori Argania Spinosa.

Folosit cu regularitate, uleiul de argan are puternic efect anti-îmbătrânire, hidratează piela în profunzime şi îi redă elasticitatea, previne apariţia ridurilor şi le diminuează pe cele existente, revigorează celulele pielii şi ajută la tratarea eczemelor.

Datorită conţinutului sau ridicat de acizi graşi nesăturaţi, antioxidanţi şi vitamina E, Uleiul de Argan este un remediu foarte bun împotriva ridurilor şi îmbătrânirii tenului dar și în tratarea acneei.

Dacă ai probleme la nivelul scalpului, eczeme, mătreață, descuamare intensă, micoze, uleiul de argan reprezintă un foarte bun tratament. Aplică ulei de argan pe scalp sau doar pe lungimea firului de păr şi vei vedea diferenţa în doar câteva zile.

Amestecă uleiul de argan cu zeamă de lămâie şi masează unghiile seara înainte de culcare  timp de o săptămână, iar unghiile vor deveni din nou puternice şi nu vei mai avea probleme cu exfolierea lor.

Aplicaţi uleiul de argan de două ori pe zi, pe zona dorită şi masaţi prin mişcări circulare, și astfel veți scăpa de celulită.

Uleiul de Argan este numit și elixirul tinereţii, întrucât are un efect uluitor asupra pielii, redându-i elasticitatea și fremitatea după doar câteva aplicări.

Uleiul de argan este folosit cu succes şi că afrodiziac, sporind libidoul şi tratând problemele sexuale de cuplu.

Descoperiţi toate aceste ingrediente cheie dar şi o gama variată de cosmetice bio, acum la BIO-Cosmetics. Alegeţi cadourile şi reducerile preferate.

>