Breaking news

SPECIAL | William Levy – Secretele unui june-prim – Foto+Video

Are 31 de ani şi a îmbolnăvit toate femeile. William Levi, noul Fernando Colunga al telenovelelor este unul dintre cei mai curtat şi cerut actor de către producătorii de telenovele sud-americane.

william levyWilliam Levy Gutiérrez, pe numele său complet, s-a născut în ţara lui Fidel Castro, iar la 15 ani a plecat cu mama sa însărcinată la acea vreme şi cu tatăl vitreg, între timp ce tatăl biologic era deţinut politic. Tânărul William a făcut doar 2 ani de Administrare de afaceri, dar modellingul l-a atras mai mult şi a renunţat la facultate, dar şi la haine.

În 2003, pentru cubanez, a început dragostea. În urma unui show la care lucrau împreună, acesta se îndrăgosteşte de actriţa Elizabeth Gutierrez, se căsătoresc şi au doi copii muninaţi. Cum dragostea nu ţine mult, aceştia au decis să îşi vadă fiecare de drum.

Telenovela de debut a artistului a fost o producţie Venevision: „Olvidarte jamas” (titlu original „Nu te voi uita niciodată”, tradus de Acasă Tv „Răzbunarea Victoriei”). Din Miami a ajuns direct la „Fabrica de vise” Televisa, unde Carla Estrada îi oferă un rol important în telenovela „Pasion”, în 2007, prima telenovelă HD. Dar cel mai important rol şi primul protagonic este în telenovela „Cuidado con el angel” (titlu original „Ai grijă cu îngerul”, tradus de Acasă Tv „Iubire cu chip rebel”, telenovelă care este redifuzată la prânz).

triumf levy
Cea mai nouă telenovelă în care acesta are un rol protagonic este „Triunfo del Amor” („Triumful dragostei”, care va fi difuzată de Acasă Tv, în curând). Telenovela este remake-ul telenovelei „El privilegio de amar” („Dreptul la iubire”), produsă în anul 1997 de Carla Estrada.

În ultima vreme, William a fost în centrul a două mari scandaluri: primul – William s-ar fi bătut cu un coleg de breaslă. Colegul l-ar fi certat că întărzie la filmări. Al doilea, scandalul divorţului dintre diva latino Jennifer Lopez şi Marc Anthony. Presa s-a grăbit să speculeze  că William ar fi motivul destrămării celebrului cuplu. Acesta apare în ultimul videoclip al lui JLo, iar rolul lui din clip este acela de a o consola pe artistă.

coperta people

.

În cel mai nou număr al revistei „People en espanol”, artistul are dreptul la replică şi a declarat că nu are o idilă cu JLo şi că totul a fost pură speculă: „Am fost recunoscator pentru şansa de a apărea în acest videoclip. A fost o experienţă foarte frumoasă. Fiecare dintre noi şi-a făcut treaba cât de bine a putut. Toate speculaţiile au fost pure invenţii„.

.

..

.

levy

will levy