Breaking news

SPECIAL | Iată ce vă pregătesc televiziunile în această toamnă

Toamna se numără bobocii, dar şi grilele de toamnă ale posturilor tv. Televiziunile v-au pregătit emisiuni noi şi seriale sud-americane, care vă vor umple timpul liber.

toamna tvToamna aceasta nu este atât de bogată ca în anii trecuţi, dar aduce ceva nou în media românească: show-ri cu format internaţional şi telenovele pentru gospodine.

Ei au dat startul grilei de toamnă.

Kanal D s-a grăbit să înceapă noua grilă de programe. Sub sloganul „Îmi place”, postul a venit cu două noi emisiuni: „Draga mea prietenă„, prezentată de Gabriela Cristea şi „Vrei să fii milionar” cu Virgil Ianţu, dar şi un nou sezon cu „Drept la ţintă„, emisiune prezentată de Mădălin Ionescu.

Emisiuni

X factor” (Antena 1) şi „Vocea României” (Pro TV) sunt două show-uri asemănătoare, care se ocupă cu găsirea de voci şi talente care să dea lumea pe spate. Aceste programe sunt programate pentru septembrie.

Happy Hour” revine împreună cu Cătlin Măruţă pe 1 septembrie, tot la Pro Tv.

Mihaela Rădulescu nu poate să stea fără să apară la TV  şi a născocit o emisiune: „Între prieteni„, care va fi difuzată săptămânal.

Distractis” va intra în casele românilor în fiecare duminică prin Tvr 1.

Next top model 2” este noul sezon al emisiunii care găseşte dive în lumea midellingului, gazda emisiunii, neobositul şi omniprezentul în grădina Antenei 1, Cătălin Botezatu.

Dansez pentru tine” revine cu un nou sezon, al XII-lea în luna octombrie.

Şi Dan Negru revine cu emisiunea „În 60 de secunde„.

Seriale şi telenovele

Pariu cu viaţa„, singurul proiect în materie de telenovele a trustului Media Pro vine din 12 septembrie la Pro Tv.

Narcisa… Iubiri nelegiuite” vine din 5 septembrie cu noi personaje la Antena 1.

Acasă tv pare televiziunea cu cele mai multe telenovele noi şi redifuzate. Telenovela pe care postul o scoate de la naftalină este „Amor real„, producţie Mexic, 2003, cu Fernando Colunga, Adela Noriega şi Mauricio Islas în rolurile principale.

Pe Mauricio Islas îl vom vedea alături de Edith Gonzalez în telenovela „Sub cerul în flăcări” (Cielo rojo).

Lucero este „Stăpâna” lui Fernando Colunga. Telenovela este remake-ul telenovelei cu acelaşi nume în care „stăpâna” era Angelica Rivera.

Triumful dragostei” (Triunfo del amor) îi reaude pe micul ecran pe Mayte Perroni şi William Levy. Telenovela este remake-ul telenovelei „El privilegio de amar” (Dreptul la iubire), cu Adela Noriega.