Breaking news

Soția lui Jorge a făcut crize de gelozie în culisele România Dansează

loading...

Scene de gelozie în culisele show-ului Antena 1, România Dansează. Soția lui Jorge, prezentatorul emisiunii, i-a reproșat cântărețului că-i cam sclipesc ochii după o dansatoare.

jorge si ramona - romania danseazaJorge a avut parte de un moment neplăcut în culisele preselecțiilor emisiunii concurs România dansează de la Antena 1.  Jorge n-a avut de lucru să-și aducă la muncă și soția. Aceasta a făcut o criză de gelozie de față cu toată lumea, când a văzut că lui Jorge îi sclipesc ochii după o dansatoare.

Ştiind că el este cel care se ocupă de buna dispoziţie a concurenţilor şi, în special, a concurentelor, înainte ca acestea să păşească pe scena super show-ului, soţia lui Jorge a decis să mai vină din când în când la platou, să vadă ce mai face.

Nu mică i-a fost mirarea ca într-o astfel de vizită –şoc, să descopere că acesta era cu totul absorbit de dansul unor superbe domnişoare: “Te-ai duce şi tu pe scenă, aşa-i? Îţi cam sclipesc ochii! Hai, du-te!” i-a spus Ramona, pentru ca imediat să completeze: “Dar lasă verigheta aici!”.

Cum a reacţionat Jorge, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

loading...