Breaking news

Șosetele pentru bebeluși – mai importante decât crezi!

Spre deosebire de șosetele pe care le avea generația noastră când eram bebeluși, șosete groase, eventual din lână, care ne zgâriau și care se mișcau de la locul lor când ne încălțam, copiii de astăzi au avantajul de a prinde vremuri în care șosetele nu trebuie să fie nici chinuitoare, nici plictisitoare. Astăzi vom vorbi despre șosetele pentru bebeluși și importanța lor pentru sănătatea celor mici.

Șosetele pentru bebeluși – cu cât mai vesele, cu atât mai bine

La această vârstă fragedă, copiii sunt ușor de entuziasmat și de ținut ocupați. La acest lucru s-au gândit și cei cărora le-a venit ideea să inventeze șosetele vesele pentru bebeluși disponibile pe Kidiko.ro. Acestea servesc un dublu scop: în primul rând, sunt ca orice altă pereche de șosete care e menită să încălzează picioarele bebelușului care le poartă. În plus, acest tip de șosete pentru fetițe și băieței va aduce, cu siguranță, zâmbete pe chipul celui mic datorită funcției lor de zornăit.

Secretul șosetelor pentru bebeluși

Șosețelele vesele de la Kidiko au un secret pe care alte perechi de șosete nu îl cunosc: un mini-accesoriu lipit sau cusut pe partea de sus a labei piciorului. Acest accesoriu  poate fi în diferite forme, în funcție de modelul ales pentru bebelușul tău: de la unicorni la mașinute, de la dinozauri la ursuleți, de la caracatițe la văcuțe și câte și mai câte. Aceste accesorii aplicate șosetei zornăie într-un mod plăcut. Aceste sunete îl vor ține ocupat pe cel mic ore în șir, în timp ce își descoperă piciorușele și începe joaca cu ele.

Poți spăla șosetele vesele pentru copii la mașină?

Această gamă de șosetuțe pentru bebeluși nu folosește dispozitive electronice sau baterii. Zornăitul pe care îl emit aceste șosete este realizat mecanic, într-o mică bilă, nu electronic. Datorită acestui fapt, da, puteți spăla șosetele la mașina de spălat automată. Totuși, pentru o mai mare protecție a materialelor din care sunt confecționate aceste șosețele pentru bebe, nu este recomandat să le spălați la o temperatură mai mare de 30 de grade Celsius.

De asemenea, dorim să vă oferim și o sugestie, valabilă pentru aceia dintre voi care obișnuiesc să folosească uscătorul încorporat în mașina de spălat: cel mai indicat este să uscați șosetele vesele pentru copii în ritmul lor propriu, atârnate pe un uscător de rufe, nu la uscătorul automat. Uscătoarele automate folosesc temperaturi mai mari de 30 de grade și acest lucru poate deteriora materialele din aceste articole pentru copii.

Din ce materiale sunt confecționate șosețelele vesele?

Șosețelele vesele sunt confecționate din materiale 100% sigure pentru pielea bebelușului. Deși procentele pot varia de la un model la altul, de cele mai multe ori, șosețelele vesele sunt confecționate din 86% bumbac, 13% poliamidă și 1% elastan. Niciunul dintre aceste materiale nu este dăunător pielii bebelușului, motiv pentru care puteți să le folosiți cu încredere, chiar și pe o piele sensibilă.

Cum se folosesc aceste șosete cu zornăitoare pentru bebe?

Șosetele cu zornăitoare sunt strict pentru uzul în interiorul locuinței. Nu este indicat să le folosiți ca pe niște șosete normale, punând încălțări pe deasupra lor. Din cauza aplicațiilor de deasupra labei piciorului (aplicațiile care zornăie), în momentul utilizării de încălțări peste șosete acestea vor deveni incomode pentru piciorușul bebelușului.

Pentru că ne dorim ca micuții care poartă aceste șosetuțe să aibă o experiență cât mai plăcută, noi vă recomandăm să utilizați aceste șosete doar în interior, fără încălțări.

Pentru ce vârste sunt aceste șosete?

Aceste șosete sunt recomandate bebelușilor nou născuți cu vârsta de până la maximum 12 luni. În această perioadă, copilul stă foarte mult timp ori întins pe spate, până reușește să își țină singur capul, fie în șezut până învață să meargă. Aceste două poziții presupun ca o mare parte din atenția copilului să fie direcționată spre picioarele sale, acesta fiind tocmai motivul pentru care designerii care au creat șosețelele vesele s-au gândit la aceste aplicații de ornamente zornăitoare.

Cum îl ajută aceste șosete pe copilul meu?

Nou-născuții trebuie să fie stimulați, pentru a li se ascuți simțurile. Șosetele calitative   și vesele pentru bebeluși sunt colorate, ceea ce le stimulează vederea, ajutându-i să distingă mai bine formele și culorile. De asemenea, zornăitul suav al șosețelelor vesele le stimulează auzul, ajutând astfel la dezvoltarea senzorială a copilului.

Te invităm pe Kidiko.ro să descoperi noua gamă de șosetuțe pentru bebe!

>