Breaking news

Sorina Matei, la un pas de a fi concediată de B1 TV

loading...

Sorina Matei, șefa postacilor de pe internet a Elenei Udrea, riscă să fie dată afară de B1 TV, din cauza trecutului ei tumultos și a ”consilierii” protejatei lui Băsescu.

sorina matei - b1 tvAmintirile o chinuiesc și chiar o bântuiesc pe Sorina Matei, care este la un pas de a fi concediată de B1 TV.

Cristian Călugăru, consilierul Elenei Udrea a dat-o în gât pe Sorina Matei, chiar la ea în emisiune la B1 TV, spunând în direct că ea ”dădea indicații” postacilor, din camera în care se afla cu Udrea, ce să scrie aceștia pe net în favoarea blondei, prin atacarea dușmanilor.

Conducerea B1 TV a reacționat oficial în urma acestui scandal monstru care o vizează pe Sorina Matei, precizând că dacă informațiile se adeveresc, jurnalista va rămâne fără emisiune: În urma acuzațiilor făcute în spațiul public care vizează o presupusă legătură între jurnalista Sorina Matei și activitatea ”postacilor” din campania PDL, facem următoarele precizări. În perioada evocată în aceste declarații, și anume luna martie 2013 în care s-a desfășurat Convenția națională PDL, Sorina Matei era angajata unui alt post de televiziune. În momentul în care a venit la B1 TV (februarie 2014), Sorina Matei a semnat, la fel ca restul jurnaliștilor cu decizie editorială care își desfășoară activitatea la postul nostru de televiziune, o declarație de interese prin care a confirmat că nu acordă servicii de consultanță politicienilor sau partidelor politice, acțiune care ar intra în contradicție cu prevederile codului deontologic al jurnaliștilor. Dacă se confirmă că această declarație a fost neconformă cu realitatea, B1 TV își rezervă dreptul de a lua măsuri în consecință.

Nu este prima dată când Sorina Matei este în centrul unui scandal de proporții. După ce s-a contrat și înjurat de mama focului cu Victor Ciutacu și Sebastian Ghiță, jurnalista a fost acuzată că ar fi ofițer acoperit al SRI, protejata lui Coldea, care îl punea pe afaceristul Niro să-i plătească direct salariul.

loading...