Breaking news

Sorina Matei, atac dur la Victor Ciutacu, proaspăt transferat la România TV

loading...

Sorina Mate, realizatoarea emisiunii ”România în 60 de minute„ îl face praf pe Victor Ciutacu, care de azi i-a devenit coleg de televiziune la România TV, după demisia de la Antena 3.

sorina matei si victor ciutacuÎn cadrul unei postări pe blogul personal, intitulată ”Doi Ani”, Sorina Matei îl face praf pe Victor Ciutacu, pe care îl numește ”individ„.  Sorina Matei este făcută foc și pară pe Ciutacu pentru că o acuză că ar fi omul lui Băsescu sau al SRI.

Doi ani. Cam de atunci tac. Şi până astăzi când, în urma unei postări de pe facebook a „geniului” şi colegului de trust Victor Ciutacu, am decis să reacţionez. Pentru că, în acest caz , mizeria a depăşit multe limite. Mult prea multe, aş zice. Pe scurt, de doi ani, acest individ cu care eu n-am dialogat niciodată şi nici nu-mi doresc, aruncă cu tot felul de halucinaţii în mine, doar-doar de-oi reacţiona. În mare, imaginaţia nu îi este foarte bogată. Deci, aberaţiile sunt aceleaşi: aş fi „omul lui Băsescu” sau, mă rog, „omul SRI-ului”. Când nu e clară niciuna şi nici alta…găseşte variaţiuni. Astăzi, de exemplu, ofticat probabil că Dan Andronic a preluat pe blogul lui un comentariu pe care l-am scris eu în noaptea trecută, „geniul” Ciutacu postează, pe facebook, următoarele: „Când Dan Andronic o felicită şi, concomitent, căinează pe Sorina Matei, pot doar să iau act de ordinul de zi pe unitate”. Aşadar, cum spuneam… variaţiuni pe aceeaşi temă…seacă şi de tristă amintire. Cine nu e cu mine, e împotriva noastră. În fapt, cu Dan Andronic am aceeaşi legătură ca şi cu Victor Ciutacu. Adică niciuna. Diferenţa între Andronic şi Ciutacu e că primul nu mă înjură public şi nu mă acuză de toate schizofreniile lumii. Şi când lumea n-o face, Ciutacu se oftică. E foarte simplu…”, scrie Sorina Matei pe blogul personal.

Moderatoarea România TV își justifică postarea prin următorul mesaj: Scriu această postare nu pentru elegantul, graţiosul, modestul şi veritabilul jurnalist coleg de trust, ci pentru oamenii care mă citesc, jurnaliştii care mă respectă şi prietenii care mă cunosc. Şi, mai ales, pentru acei respectabili, oneşti şi tăcuţi colegi de breaslă care, deşi nu mă ştiu foarte bine, astăzi mi-au arătat un lucru simplu: că există. E adevărat, nu suntem toţi la fel. Şi nici nu putem fi, slavă Domnului. Dar la fel de adevărat este că firea şi caracterul omului nu se schimbă niciodată…..Corectitudinea, dreptatea, echilibrul, justa măsură, încrederea, informaţiile fără greşeală şi, bineînţeles, isteţimea minţii… Astea sunt cele care fac diferenţa şi te fac, cu adevărat, puternic în meseria asta. Sunt lucruri pe care, indivizi ca Victor Ciutacu de exemplu, nu le vor avea niciodată. De ce? E atât de simplu…Pentru că niciodată, cu adevărat, nu le vor înţelege.

Sorina Matei mai precizează în postarea de pe blogul personală că în viața ei nu a luat vreun ban necinstit și pentru cei care spun vrute și nevrute despre ea fără să verifice dacă este adevărat are următorul mesaj: Cred că n-are sens să mai continuu, cei care mă ştiu…cunosc adevărul. Şi mai ştiu, de asemenea, că sunt un om dintr-o bucată. Cei care habar n-au, să se informeze exact că d’aia au legitimaţie de jurnalist. Cei care fac, scriu şi spun mizerii despre mine şi o vor face şi de acum încolo, rămâne valabil ce precizam în postarea anterioară : la coşul de gunoi cu ei. Pentru mine aceşti oameni nu există. Pentru restul, respectul vi-l înapoiez cu aceeaşi căldură şi simpatie.

Așadar, putem trage concluzia că transferul lui Victor Ciutacu la România TV, va încinge spiritele pe culoarele televiziunii lui Sebastian Ghiță, ceea ce va duce la apariția de scântei cu efecte nebănuite.

loading...