Breaking news

Sorin Talpoși, timișoreanul care vrea să devină cel mai celebru manechin român

Sorin Talpoși, poștașul sexy din Timișoara, visează să devină unul dintre cei mai celebri manechini români și mai apoi să ajungă un model pentru tineri.

sorin talposiPutea să devină poștaș dar a decis să aleagă altă carieră în viață: cea de model.

Sorin Talpoși, în vârstă de 23 de ani, născut, crescut și școlit în Timișoara, trage din greu de fiare ca să își clădească un corp de invidiat, care să-l propulseze în lumea modelingului și a fitnessului.

De sală s-a apucat în 2010, la început ca să aibă succes la fete, însă după un an de tras de fiare a decis să își modeleze corpul cu muschi pentru o carieră în modeling.

M-am apucat de sală prin 2010. În primul an și jumătate nu am făcut sală în mod serios. Mai mult mergeam să mă aflu în treabă. La început am mers pentru fete, întrucât nu prea aveam succes la ele. Dar apoi am văzut ca îmi place și am decis să mă antrenez periodic cât se poate de serios”, a declarat Sorin Talpoși pentru exclusivNEWS.ro.

După trei ani de sală, Sorin s-a ales cu un trup de invidiat, cu mușchi bine definiți, iar fetele roiesc în jurul său. Și asta pentru că aproape zilnic merge la sală și uneori face și două antrenamente pe zi.

Dar pe lângă asta, Sorin spune că de când face sală are mult mai mare încredere în el ceea ce-l ajută să vadă partea plină a paharului.

De când mă antrenez am mult mai multă încredere în mine și asta e cel mai important. Acum văd altfel lucrurile față de cum le vedeam înainte. Văd jumătatea plină a paharului. Am fost slab mai tot timpul. Din acest motiv, în liceu am vrut să mă îngraș și m-am pus să mănânc fast food. Și pentru că eram slab cu burtă, m-am decis să merg la sală. Acum primesc mai multă atenție ca înainte, dar eu mă concentrez pe ceea ce vreau să fac, nu mai fac asta pentru fete”, mărturisește Sorin Talpoși.

Însă lucrurile nu merg chiar pe roze. Deși arată foarte bine la vârsta lui, Sorin a avut în această lună și o primă dezamăgire. S-a înscris la concursul pentru coperta revistei MensHealth, însă nu a fost selectat. De ciudă și supărare a dat iama în fast-food și dulciuri.

M-am înscris la MensHealth însă nu m-au selectat. În ziua în care am aflat rezultatul, de nervi, am mancât o shaorma xxl și o ciocolată de 150 g. Pe moment m-am simțit bine după ce le-am înfulecat dar după aaceea mi-a fost ciudă că nu am fost selectat”, povestește cu tristețe Sorin.

Din cauza situației financiare, Sorin Talpoș a renunțat la facultate după doar un an, a decis să se angajeze ca să se poată descurca. Acum se pregătește să plece în Anglia, unde va lucra în domeniul hotelier și între timp își dorește să găsească o agenție ca să-și împlinească visul cel mare.

„Visul meu cel mai mare este sa ajung fitness model la fel ca cei de pe copertele revistelor de profil, și să pot și eu la rândul meu să-i inspir pe alții” a mai declarat Sorin Talpoș.

talposi sorin

>