Breaking news

Sorin Dumitraş, stripperul de la „Burlăciţa”, eliminat de Mantea

Emoţii, adrenalină, bucurie, tensiune, dramă, inedit sunt doar câteva dintre ingredientele pe care telespectatorii le pot savura alături de protagoniştii incendiarului reality show „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sorin Dumitras -  burlacitaBurlăciţa Andreea mantea vrea să profite de orice clipă pentru a-i testa pe cei cinci băieţi şi, totodată, pentru a-i cunoaşte mai bine.

Astfel, Andreea a ales să îi invite la o întâlnire dublă pe Alex şi Sorin, singurul indiciu oferit fiind acela că vor avea parte de momente cu multă adrenalină.

Glumeţ din fire, Alex a început să îşi facă testamentul în faţa camerelor de filmat, pe drumul către întâlnire.

La destinaţie avea să afle că nu era prea departe de adevăr, Andreea invitându-i la Aerodromul de la Tuzla, pentru a sări cu paraşuta.

În momentul săriturii, Sorin a fost pur şi simplu copleşit de emoţii: „Sper să plângă cineva după mine dacă nu mă mai întorc”, pentru a continua: „Când a deschis uşa, am crezut că s-a terminat, că am murit!”.

Însă, se pare că săritura cu parașuta a fost ultimul moment petrecut de stripper în cadrul show-ului. Pentru stripperul Sorin Dumitraş, Andreea Mantea nu a avut niciun trandafir, parcursul său în show încheindu-se ieri.

„Pentru 90% din femeile care ne urmăresc, el ar părea bărbatul perfect. Dar asta nu înseamnă că îmi provoacă neapărat mândrie. N-aş putea să stau liniştită la gândul că iese pe uşa mergând spre muncă, iar acolo e în braţele alteia. Femeia pe care el o mângâie, o seduce, înţelege cam aceleaşi lucruri pe care le înţeleg şi eu – că el este îndrăgostit de ea. Nu este greşeala lui, este greşeala mea, pentru că abia acum am realizat că nu aş putea trăi lângă el. Merită un om mai puţin gelos!”, a declarat Andreea.

Cei doi s-au despărţit promiţându-şi că vor rămâne prieteni.

„Îmi placi foarte mult fizic, îmi place foarte mult faptul că eşti un băiat sensibil, că încă te gândeşti la copilărie şi la lucruri frumoase legate de perioada asta, că te gândeşti la o familie, doar că eu nu sunt persoana potrivită pentru tine. Crede-mă că îţi vei găsi persoana potrivită!”, i-a spus burlăciţa, iar Sorin i-a mărturisit că îi doreşte tot binele din lume: „Tot ce vreau e ca tu să iei decizia potrivită pentru tine!”

Pe mai departe, patru semifinalişti pornesc alături de senzuala burlăciţă în aventura vieţii lor: Andreea a decis să meargă acasă la fiecare dintre ei, pentru a le cunoaşte familia şi prietenii şi pentru a se convinge, o dată în plus, că pot forma un cuplu. Cine va reuşi să o convingă că merită un loc în marea finală a show-ului, difuzată pe 21 august, la Antena 1, rămâne de văzut joia viitoare, de la 20:30, în cadrul semifinalei „Burlăciţa”, de la Antena 1. Pe Andreea Mantea, telespectatorii o pot urmări şi la Antena Stars, de duminică până joi, de la 21:30, în cadrul reality-ului „Petrecerea burlăciţelor”.

>