Breaking news

Sorin Blejnar are rude chiar la Cotroceni, în cercul de apropiaţi ai lui Traian Băsescu

Consilierul prezidenţial Adrian Moldoveanu, a fost audiat de DNA în dosarul Portul Constanţa, privind traficul vamal şi reţeaua de crimă organizată din vămi. Consilierul Administraţiei Prezidenţiale, Adrian Daniel Moldoveanu, este naşul lui Sorin Blejnar.

sorin-blejnar-traian-bsescu-adrian-daniel-moldoveanuNumele lui Moldoveanu a apărut de mai multe ori în mai multe discuţii dintre senatorul Mircea Banias şi Eugen Bogatu, fostul director al Administraţiei Domenii Portuare din Constanţa.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, în data de11 iulie, prelungirea cu încă 30 de zile a mandatelor emise pe numele celor 21 de persoane reţinute.

Au rămas în arest, printre alţii, Eugen Bogatu, fostul director al Direcţiei Domenii Portuare din Constanţa, Liviu Durbac, şef al Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea, precum şi Constantin Olteanu, adjunct al şefului Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea.

Iniţial în acest dosar a fost arestat preventiv şi fostul secretar general din Ministerul de Interne Laurenţiu Mironescu, care însă a fost eliberat de magistraţii de la Curtea Supremă în 21 iunie.

În acest dosar mai este anchetat şi senatorul PDL Mircea Banias, acuzat de aderare la un grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi instigare la delapidare.