Breaking news

Sorin Bejan, producătorul general de la TV H, s-a înscris la Eurovision – VIDEO

loading...

Producătorul general al televiziunii TVH, Sorin Bejan, își încearcă norocul la Selecția Națională Eurovision România 2014, cu piesa ”Două inimi”, compusă de Cristian Băgeac.

sorin bejan - eurovisionDupă Mirela Vaida Boureanu, un alt om de televiziune își anunță înscrierea la Eurovision România 2014. Sorin Bejan, producător general TV H și realizator al emisiunii ”Ecumenica”, s-a înscris în cursa Eurovision România. Sorin Bejan este conștinet de faptul că nu are șanse să reprezinte România la Copenhaga dar își dorește să fie în finala de pe 1 martie.

„Piesa a fost compusă de Cristian Bageac, coleg de-al meu din televiziune. După o lună de lucru în studio și mai bine de zece variante, am decis să înscriem piesa la Eurovision. M-am decis așa pe moment. Am zis: de ce să nu îmi dau eu, măcar, o șansă. Chiar dacă sunt un NO NAME în peisajul muzical românesc, am zis că nu strică să ies la rampă. Pot spune că am avut un curaj nebun să mă înscriu într-o asemenea competiție, alături nume sonore ale muzicii românești. Dar… De ce nu? Sper ca piesa să fie selecționată între cele 12… dar.. nu mă gândesc la prima poziție. Chiar aș fi nebun să mă gândesc la a merge în finala…Dar… încercarea moarte nu are… și juriul decide dacă piesa merită sau nu să treacă mai departe, așa că… îmi doresc, măcar în cei 12 să fiu, în rest, cu Dumnezeu înainte!”, a declarat Sorin Bejan pentru exclusivNEWS.ro.

Sorin Bejan are concurenți redutabili precum Paula Seling și Ovi, care în 2010 au ajuns pe locul trei în  finala internațională, Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții a concursului Vocea României, Cezar Dometi, Oliver Popa și lista poate continua.

Perioada de înscrieri la Eurovision România 2014 s-a încheiat pe 14 februarie. Și potrivit calendarului prezentat de TVR, cele 12 piese finaliste care se vor bate pentru biletul de Copenhaga vor fi anunțate pe 20 februarie.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>