Breaking news

Sorin Bădărău a cucerit a doua ediţie a turneului Exclusiv NEWS Tenis Cup

Sorin Bădărău, la o lună de la debutul în circuitul RTP, a câştigat duminică, cea de-a doua ediţie a turneului Exclusiv News Tenis Cup, competiţie de categorie RTP 50.

Sorin Bădărău, desemnat cap de serie numărul doi ai turneului RTP 50 de duminică, s-a impus în finală, în faţa lui Alin Todircă, la capătul unui meci dramatic, terminat în trei seturi, prin punct decisiv. A pierdut primul set al finalei cu 11-12, a câştigat apoi setul doi cu 12-8, iar în setul decisiv a condus cu 11-7. Alin Todircă, debutant la RTP, a avut o revenire spectaculoasă până la 11-11, unde în cele din urmă, punctul decisiv a fost adjudecat de Sorin Bădărău.

Astfel că după circa o oră de joc, a doua ediţie a Exclusiv NEWS Tenis Cup a fost câştigată de Sorin Bădărău. Prima ediţie desfăşurată în 24 septembrie 2017 a fost câştigată de Laurenţiu Ionescu care din 25 septembrie pierde cele 50 de puncte RTP.

Sorin Bădăru a primit pentru adjudecarea trofeului, un premiu în valoare de 130 lei, premii de la sponsor, un voucher de reducere 20% la produsele Wilson şi trofeul câştigătorului, dar şi 50 de puncte RTP.

Sorin Bădărău a declarat că este primul său trofeu cucerit într-un circuit de amatori şi că acesta vine la doar o lună de la debutul său în circuitul Romanian Tenis Premium.

În timp ce Alin Todircă a plecat acasă cu trofeul finalistului, un premiu în bani în valoare de 90 lei, premiu de la sponsor, un voucher de reducere 20% la produsele Wilson şi 30 de puncte RTP.

A doua ediţie a ExclusivNEWS Tenis Cup a fost cu adevărat interesantă, atât prin prisma finalei extrem de disputate cât şi prin faptul că unul dintre debutanţi în circuit, Dragoş Ţarălungă, a pierdut primul meci, a ajuns să joace al doilea meci din postura de lucky loser şi astfel a ajuns în sferturi de finală unde la limită a ratat calificarea în semifinale.

Andrei Petre, Cristian Tudose şi Cristian Pigulea au bifat primele lor victorii în circuitul RTP. În timp ce principalul favorit la turneului, Vlad Orbişor a pierdut la limită în primul tur în faţa lui Cristian Pigulea. Iată rezultatele înregistrate la turneul RTP 50 din 9 septembrie 2018: