Breaking news

Sorana Cîrstea, eliminată la simplu la Charleston, dar calificată la dublu în sferturile de finală

loading...

Sorana Cîrstea a fost eliminată marți, în turul doi la simplu feminin, în cadrul turneului WTA Premier de la Charleston, SUA, dar câteva ore mai târziu s-a calificat în turul doi la dublu feminin unde face pereche cu rusoaica Maria Kirilenko.

sorana cirstea - bucuroasaEliminată în mod surprinzător la simplu, în turul doi, de brazilianca Teliana Pereira, locul 99 mondial, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-7, românca Sorana Cîrstea și-a luat revanșa în proba de dublu feminin.

Sorana Cîrstea alături de rusoaica Maria Kirilenko, posesoare a unui wild card, s-au impus marți, în primul tur la dublu feminin, în fața perechii formate din Alicja Rosolska și Chanelle Scheepers.

Perecha româno-rusă a pierdut primul set cu 4-6, dar și-a luat revanșa în setul doi pe care l-au câștigat cu 6-3, astfel că s-a ajuns la super tie-break. Unde, Cîrstea și Kirilenko s-au impus cu 11-9 și s-au calificat în sferturile  de finală, după o oră și 25 de minute de joc cu Alicja Rosolska și Chanelle Scheepers.

În sferturi vor juca cu perechea câștigătoare din partida disputată de Kveta Peschke și Lucie Safarova cu Hao-Ching Chan și Yung-Jan Chan.

Accederea în sferturi la dublu feminin la Family Circle Cup din Charleston, le asigură Soranei Cîrstea și Mariei Kirilenko un cec în valoare de 5600 de dolari și 100 de puncte WTA.

loading...