Breaking news

Sorana Cîrstea, eliminată în optimi la turneul de tenis de la Miami

Sorana Cîrstea a fost eliminată luni seară, în optimile probei de simplu feminin, la turneul de tenis Masters de la Miami, Florida.

sorana cirsta turneu tenis miami 2013Sorana Cîrstea a ratat accederea în sferturile de finală ale turneului de simplu de la Miami.

Sorana Cîrstea a început catastrofal meciul cu sârboaica, pierzând la zero primul set. A revenit în meci în setul doi unde a condus cu 3-1, după care  Jelena  Jankovic a egalat la 3-3 și revenit în avantaj cu 4-3 chiar pe serviciul româncei.

Sorana a reușit să facă re-brake și să egaleze la 4-4, însă a pierdut iar propriul serviciu, astfel că sârboaica a revenit la conducere cu 5-4 a urmat la serivicu și s-a impus cu 6-4 în setul doi.

Astfel că după o oră, 31 de minute și 13 secunde de joc, Sorana Cîrstea a fost învinsă în două seturi, scor 0-6, 4-6, de Jelena  Jankovic, a 22-a favorită a turneului de simplu feminin de la Miami.

Este pentru a patra oară când cele două jucătoare se întâlnesc în meciuri directe pe terenul de joc. Primele partide disputate în 200 și 2012 au fost adjudecate de Sorana iar cel de la Dallas din 2012 și Miami 2013, câștigate de sârboaică.

Sorana Cîrstea pleacă acasă cu performanța calificării în premieră în optimile de finală dar și cu un cec în valoare de 47.575 de dolari și 140 puncte WTA.