Breaking news

Sorana Cîrstea, eliminată de două ori, într-o singură zi, la Roland Garros

Performanță negativă reușită sâmbătă de românca Sorana Cîrstea. A fost eliminată în decurs de doar câteva ore, atât din turneul de dublu feminin cât și din cel de dublu mixt de la Roland Garros.

sorana cirstea - roland garros 2013Sâmbătă neagră pentru Sorana Cîrstea la turneul de Mare Șlam de la Roland Garros. Românca a fost eliminată în turul doi la dublu, unde făcea pereche cu japoneza Ayumi Morita. Românca și japoneza au fost învinse în turul doi de perechea Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka, cu scorul de 5-7, 6-1, 0-6.

La doar patru ore distanță de la înfrângerea din turneul de dublu feminin, Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur și la dublu mixt, unde a făcut pereche cu ibericul David Marrero. Cei doi au fost învinși în două seturi, cu scorul de 6-7, 4-6, de perechea formată din Su-Wei Hsieh și Frederik Nielsen, după o oră și 11 minute de joc.

Cele două înfrângeri de azi, vin după cea de vineri, din turul trei la simplu, unde Sorana Cîrstea a fost eliminată de americanca Serena Williams.

Sorana Cîrstea pleacă astfel definitiv de la Roland Garros, însă nu cu mâna goală. 60.000 de euro și 160 puncte WTA pentru accederea în turul trei la simplu. 7500 de euro pentru accederea în turul doi la dublu feminin și 1750 euro pentru primul tur la dublu mixt.