Breaking news

Sorana Cîrstea e terminată. A luat bătaie de la o jucătoare aflată pe locul 1021 mondial

loading...

Sorana Cîrstea, fostă numărul 21 mondial în 2013, iar acum aflată pe poziția 101, a fost învinsă în primul tur al turneului ITF din Midland, de o jucătoare aflată abia pe locul 1021 în lume.

sorana cirstea - suparataSorana Cîrstea este terminată. Românca, marea speranță a tenisului românesc înainte de explozia Simonei Halep, nu mai joacă nimic.

De mai bine de jumătate de an este în regres continuu și nu mai reușește să-și revină. Sorana Cîrstea nu mai face față nici la turnee de doi bani, din circuitul ITF.

Marți, românca, prezentă în primul tur al turneului modest de tenis, ITF Midland, Michigan, SUA, a fost învinsă în două seturi, 6-3, 6-3, de americanca Jessica Pegula, în vârstă de 20 de ani, aflată abia pe locul 1021 mondial.

În urmă cu patru ani, Cîrstea o eliminase pe americancă tot în primul tur la ITF Midland.

Înfrângerea este mai usturătoare decât cea din urmă cu două săptămâni din primul tur la Australian Open 2015.

Sorana Cîrstea a ajuns să joace pe tabloul principal al turneului ITF din Midland, Michigan, SUA, cu un fond total de premii de 100.000 de dolari.

Dacă la Australian Open 2015 a primit 10 puncte WTA pentru primul meci jucat și pierdut în fața lui Alexandra Panova, jucătoare venită din calificări, la turneul ITF din SUA va primi un singur punct.

Cea mai bună clasare a româncei în ierarhia de simplu feminin a WTA a fost locul 21 mondial realizat în 12 august 2013.

Dacă o ține în același ritm cu jocul, Sorana Cîrstea are mari șanse să-și pună racheta în cui și să se apuce de shopping.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>