Breaking news

Sorana Cîrstea, calificare lejeră în turul doi la Indian Wells

loading...

Sorana Cîrstea s-a calificat joi seară în turul doi la Indian Wells după ce s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-3, în faţa româncei Monica Niculescu. Din păcate, Mihaela Buzărnescu a fost eliminată încă din primul tur.

Sorana Cîrstea a câştigat duelul sută la sută românesc, din primul tur de la Indian Wells. Monica Niculescu, venită din calificări. nu a reuşit să o învingă pe Sorana Cîrstea care şi-a adjudecat victoria în două seturi, scor 6-2, 6-3.

Sorana Cîrstea este astfel cea de-a treia româncă calificată în turul doi la Indian Wells după Halep şi Begu.

Însă Simona Halep a debutat cu un eşec la ediţia din acest an a Indian Wells.

Begu şi Halep a pierdut primul set cu 3-6, s-au impus apoi cu 6-1 în setul doi, iar în super tie-break au cedat cu 3-10, în faţa perechii formate din Nicole Melichar şi Kveta Peschke.

Astfel că Halep ratează din start şansa de a primi bonusul oferit de organizatori, jucătoarei care câştigă atât proba de simplu cât şi cea de dublu.

Eşec în proba de dublu feminin a înregistrat şi Raluca Olaru unde a făcut pereche cu Olga Savchuk. Cele două au fost învinse în primul tur de perechea formată din Kateryna Bondarenko şi Aleksandra Krunic, în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 10-6.

În schimb, Monica Niculescu alături de partenera sa Andrea Hlavackova, a reuşit să acceadă în turul doi la dublu, după ce s-au impus în faţa surorilor Kristyna Pliskova şi Karolina Pliskova, scor 6-2, 2-6, 10-4.

Din păcate, Mihaela Buzărnescu a pierdut în primul tur la simplu, în faţa americancei Jennifer Brady, scor 6-3, 4-6, 2-6.

loading...