Breaking news

Sorana Cîrstea, bătută măr la Roma, de o jucătoare venită din calificări

Sorana Cîrstea a fost învinsă în mod clar, în primul tur al turneului de tenis Premeir 5, de la Roma, de Christina McHale, jucătoare venită din calificări.

cirstea soranaSorana Cîrstea bifează al doilea eșec consecutiv la interval de o săptămână, în circuitul profesionist WTA.

După eliminarea de lunea trecută în primul tur la Mastersul de la Madrid, azi, românca a fost bătută la Roma, măr de o jucătoare venită din calificări.

Americanca Christina McHale, locul 68 montial, a învins-o clar pe Simona Halep, locul 27 WTA, în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-1.

După primul set cedat cu 3-6, Cîrstea dădea semne că și-a revenit, reușind să câștige setul secund cu 6-4. În setul trei, românca a cedat complet și a fost cât pe ce să îl piardă la zero.

A reușit să-și câștige primul serviciu abia la scorul de 5-0. După care, la scorul de 1-5, a ratat două mingi de re-brake, și partida a fost pierdută.

Sorana Cîrstea a pierdut partida cu americanca, după aproape două ore de joc. Românca bifează astfel al doilea an consecutiv când se oprește în primul tur la turneul de tenis de la Roma, după ce în 2013 a fost învinsă de japoneza Ayumi Morita.

Sorana Cîrstea va încasa un cec în valoare de 5.820 de euro și 1 punct WTA pentru că a jucat primul tur la Roma.

>