Breaking news

Soprana Angela Gheorghiu divorțează de tenorul Roberto Alagna

Celebra soprană română, Angela Gheorghiu a decis de comun acord cu soțul său, tenorul Roberto Alagna, să divorțeze.

angela gheorghiu si roberto alangaDupă șase ani de căsnicie, Angela Gheorghiu a decis să divorțeze de celebrul tenor Roberto Alanga.

Intru în noul an cu optimism, ca întotdeauna, dar şi cu o nouă identitate! Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum„ a delcarat Angela Gheorghiu.

Roberto Alagna este căsătorit din 1996 cu soprana Angela Gheorghiu. Ca parteneri de scenă, cei doi artişti au cântat împreună în unele dintre cele mai celebre tragedii din muzica de operă care au avut ca temă centrală dragostea: „Boema”, „Traviata” şi „Romeo şi Julieta”.

Angela Gheorghiu este un superstar al operei internaţionale. Angela Gheorghiu şi-a făcut debutul internaţional în 1992, la Royal Opera House Covent Garden, în „La Bohème”, la Metropolitan Opera din New York şi la Opera de Stat din Viena.

De atunci, Angela Gheorghiu a cântat în toate marile opere din lume, la New York, Philadelphia, Londra, Paris, Salzburg, Berlin,Tokyo, Roma, Seul, Veneţia, Atena, Monte Carlo, Chicago, Sao Paolo, Los Angeles, Lisabona, Valencia, Palermo, Amsterdam, Kuala Lumpur, Zürich, Vienna, Salzburg şi multe altele.