Breaking news

Sonia Trifan începe anul 2015 cu buze mărite în volum și conturate la estetician

loading...

Designerul Sonia Trifan începe anul cu o schimbare de înfrumusețare. De curând creatorea de modă a trecut pragul cabinetul esteticianului Ion Zegrea, dar nu pentru controlul periodic al rinoplastiei, ci pentru un contur şi volum al buzelor!

sonia trifan - ion zegreaMulțumită de rezultatul rinoplastiei, Sonia Trifan a decis să apeleze din nou la esteticianul Ion Zegrea pentru a-i aranja și buzele.

Designerul ține foarte mult la imaginea sa, astfel că o mărire a buzelor era necesară la început de an, pentru a-i da și mai multă încredere în sine.

Pentru Sonia Trifan lucrurile stau destul de simplu, întrucât este una dintre acele vedete mioritice cu un trup de invidiat dar în spatele căruia există multe sacrificii.

Cu toate acestea, Sonia a simţit nevoia să îşi corecteze o mică imperfecţiune facială şi s-a decis să recurgă la o operaţie de rinoplastie deschisă.

Nasul este elementul central al fetei şi prin urmare are o importantă estetică deosebită, de aceea Sonia a apelat la iscusinţa dlui Dr. Ion Zegrea, medic specialist chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă.

Operaţia a durat 3 ore şi a implicat mai mulţi paşi operatori: osteotomii laterale pentru îngustarea nasului, reducerea cocoaşei, susţinerea aperturii şi a proiecţiei nazale cu grefe de cartilaj septal, definirea vârfului nasului.

Rezultatul a putut fi evaluat după 6 săptămâni de la operaţie când pielea s-a mai dezumflat iar nasul a devenit mai suplu şi mai frumos.

Sonia este extrem de încântată cu noul aspect şi pentru faptul că s-a recuperat atât de repede şi fără de nici o urmă.

Corecţia funcţională şi estetică a nasului, rinoplastia, este una dintre cele mai cerute intervenţii chirurgicale estetice fiind o intervenţie complexă din punct de vedere tehnic, ce redă un aspect fizic plăcut şi cel mai important în nenumărate cazuri, încrederea în sine”, a declarat Dr Ion Zegrea.

Într-o lume perfectă, am fi toţi judecaţi numai după frumuseţea noastră interioară dar, din păcate, lumea în care trăim este superficială şi toţi suntem judecaţi în primul rând după aparenţe, mai exact după aspectul fizic.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>