Breaking news

Sondaj | Victor Ponta câștigă la pas colegiul din Gorj

Ultimele două sondaje de opinie date publicității joi, indică faptul că premierul Victor Ponta câștigă detașat mandatul de deputat în Colegiul din Gorj unde îl are ca și rival pe  Dan Diaconescu.

Două sondaje, unul realizat de IRES, iar celălalt de CSCI, indică faptul că Ponta ar obține 74-76% din voturi, în timp ce DD ar primi doar 12-14% voturile gorjenilor.

Nici nu a început încă campania electorală că sondajele îl dau drept învingător la Gorj pe Victor Ponta. În timp ce Dan Diaconescu cu PP-DD și OTV în spate abia dacă adună 125 din voturi și astfel nu intră în Parlamentul României.

La egalitate cu patronul OTV se află și candidatul ARD, Nicolae Davițoiu, de asemenea cu 12”.

Așa reiese dintr-un sondaj realizat de IRES, prin metoda CATI, în perioada 1-4 noiembrie, efectuat pe un eșantion de 1054 de persoane din colegiul Târgu Jiu și are o marjă de eroare de +-3%.

Și în sondajul realizat de CSCI diferența dintre șeful Executivului și președintele PP-DD este la fel de copleșitoare, în defavoarea celui din urmă. Confruntați cu aceeași întrebare, alegătorii l-au ales în proporție de 74% pe Victor Ponta, Dan Diaconescu obține 14%, iar candidatul ARD – 12%.

>