Breaking news

Sondaj | Cine va câștiga X Factor România 2014!?

Adina Răducan, Trupa 69, Alessio Paddeu și Alexandra Crişan s-au calificat vineri seară, în finala concursului de talente muzicale, X Factor România 2014. Până vinerea viitoare, când va avea loc finala, vă invităm să vă exprimați părerea și să votați concurentul preferat pentru a vedea cine are cele mai mari șanse de a câștiga concursul.

cine va castiga x factor 2014Cine va fi noul X Factor România?! Aceasta este întrebarea pe care v-o adresăm și la care vrem să răspunde-ți cu un vot la sondajul care își propune să arate trendul votului din finala de pe 26 decembrie.

Doar patru sunt norocoșii care au ajuns în finala X Factor România. Adina Răducan, Trupa 69, Alessio Paddeu și Alexandra Crişan se pot declara deja învingători, prin faptul că au acces în finală, întrucât au fost selectați din peste 5000 de concurenți care s-au prezentat în 2014 la audițiile X Factor România.

Cu emoţii mai mari ca oricând, cei patru finalişti ai show-ului, Adina Răducan, Alexandra Crişan, Alessio Paddeu şi Trupa 69 vor performa live pe 26 de cembrie în speranța că vor cuceri telespectatorii și astfel vor fi votață ca să poată intra în posesia trofeului și a premiului de 100.000 de euro.

Repet de dimineaţa până seara. De fieare dată îmi fac zece cruci şi spun Tatăl nostru înainte să intru pe scenă!”, a povestit Adina Răducan.

Alexandra Crişan încearcă pe cât posibil să îşi tempereze trăirile: Nu simt că e gală până în secunda în care am urcat pe scenă. 

Maria, colega lui Cocoon Kills din Trupa 69, recunoaşte că trăieşte cele mai crunte momente înainte de gale.

„Sunt panicată toată, abia reuşesc să mă adun. Prima gală a fost cea mai grea, dar uşor uşor încep să mă adun. Am învăţat să mă agăţ de orice, de la ţinută, lumini, oameni, pentru a deveni altcineva atunci când sunt pe scenă”, a povestit Maria. Cocoon spune că înseamnă foarte mult pentru el că a ajuns până în finală: Înseamnă mult, dar nu destul de mult. Se poate de ce nu, marele premiu. Am mai multă încredere în mine şi în mediul ăsta. Ne dorim foarte mult să rescriem istoria acestui concurs, fiind primul grup cu un astfel de parcurs.

Alessio Paddeu sau asul din mâneca divei Delia spune despre experienţa „X Factor”: Sunt foarte emoționat, este prima finală pe care o trăiesc, dar cel mai mult mă bucură faptul că am ajuns până aici datorită unui popor care nu e al meu, dar care a rezonat cu muzica mea. Acest consens al publicului român care m-a adus în această etapă, faptul că le-am plăcut românilor și că ei m-au apreciat, deși nu mă cunosc, este pentru mine cea mai mare satisfacție. 

Cine va câștiga X Factor România 2014

  • Trupa 69 (60%, 71 Votes)
  • Alexandra Crișan (16%, 19 Votes)
  • Alessio Paddeu (15%, 18 Votes)
  • Adina Răducan (9%, 11 Votes)

Total Voters: 119

Loading ... Loading ...