Breaking news

Soldaţii ruşi cuceresc România cu cel mai bun spectacol de muzică şi dans din lume

loading...

Celebrul Cor al Armatei Roşii vine la București, unde va susține pe 23 septembrie la Sala Palatului, cel mai bun spectacol de muzică şi dans din lume.

redarmyNumeroase evenimente muzical-artistice menite să deschidă publicului larg noi orizonturi către o culturalizare variată se anunţă pentru toamna acestui an, însă spectacolul fascinant ce va fi susţinut în premieră la Bucureşti de celebrul Cor al Armatei Roşii, este extrem de aşteptat şi dorit de cunoscători.

Muzică variată, de cea mai bună calitate, corp de balet, dansuri autentice fantastice, zeci de costume impresionante şi o reputaţie internaţională prestigioasă apreciată la cel mai înalt nivel.

Pe 23 septembrie, cea mai de succes producţie artistică a celor peste 100 de muzicieni ruşi va fi prezentată pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, sub conducerea carismaticului General Viktor Eliseev.

Ghidaţi de sintagma “Când soldaţii cântă, copiii pot dormi liniştiţi!” , dirijorul rus, Generalul Viktor Eliseev împreună cu membrii ansamblului artistic The Red Army Choir, cuceresc publicul spectator din întreaga lume în turnee internaţionale de mare succes, ce cuprind peste 250 de reprezentaţii pe an.

Cei 350 de artişti sunt ovaţionaţi cu frenezie inclusiv de spectatorii din Ucraina sau Statele Unite ale Americii. The Red Army Choir (Corul Armatei Roşii), cunoscut că fiind un exponent de marca al excelenţei în muzică este acceptat la nivel mondial pentru perfecţiunea actului cultural-artistic.

Din respect pentru cultura fiecărei ţări în care aceştia sunt invitaţi să performeze, militarii ruşi păstrează tradiţia, adăugând în repertoriu un moment muzical desăvârşit, concretizat într-un element comun de comunicare culturală, un liant muzical între două entităţi diferite.

Astfel, una dintre cele mai sonore voci din generaţia tânăra a şcolii româneşti de bel canto, baritonul FLORIN ESTEFAN, va fi prezent pe scena Sălii Palatului în calitate de invitat special.

Spectacolul Corului Armatei Roşii de la Bucureşti face parte din turneul internaţional ce a debutat cu mare succes în luna mai 2015, pe scenele din Istanbul şi Ankara.

Cel mai bun spectacol de muzică şi dans din lume susţinut de celebrul ansamblu va ajunge până la finalul acestui an şi pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franţa, Belgia, Elveţia, Slovacia şi Italia.

De curând, Corul Armatei Roşii a susţinut cel mai special moment al Galei Grand Prix-ului din Monaco, la invitaţia Prinţului Albert de Monaco, oferind un recital de excepţie la ora 12 noaptea.

Deşi, ne mai despart aproximativ 3 luni până la întâlnirea cu virtuozii Corului Armatei Roşii sub bagheta dirijorului Viktor Eliseev, organizatorul evenimentului, Asociaţia Culturală Spectaculis, anunţă că biletele pentru spectacolul anunţat în dată de 23 septembrie la Sala Palatului au fost epuizate în proporţie de 50%.

Carthage C Samy Snoussi

loading...