Breaking news

Șofer prins de poliție, de trei ori în câteva minute cu peste 200 km/h pe A2

Un bucureşteana fost prins de trei ori sâmbătă dimineaţă, de poliția rutieră, într-un interval de doar câteva minute, în timp ce conducea pe Autostrada A2 cu peste 200 km/h.

sofer record viteza a2Aflat la volanul unui Porsche Cayenne, bucureșteanul a sfidat de trei ori, în doar câteva minute, regulile de circulație. Deși fusese amendat de două ori pentru depășirea vitezei, șoferul, în vârstă de 34 de ani, a comis-o și a treia oară.

Acesta circula pe sensul Bucureşti-Constanţa, fiind înregistrat de aparatele radar, la kilometrii 121, 131 şi 139, cu vitezele de 232 km/h, 220 km/h şi 202 km/h.

Pentru fiecare dintre cele trei viteze peste limita legală, șoferul a fost sancţionat cu 900 de lei amendă şi 90 de zile de carnet auto suspendat. În total, bucureşteanul a primit 2.700 de lei amendă şi s-a ales cu permisul suspendat pentru 9 luni de zile.

Viteza legală pe autostradă este de 130 km/h. Pentru viteze peste 180 km/h.

Bucureșteanul a fost prins de trei ori de radar întrucât Poliţia Rutieră a anunţat încă de vineri că pe A2 vor fi amplasate, sâmbătă, radare “în cascadă”.

>