Breaking news

ŞOCANT!Fostul şef al Serviciului Arme-Muniţie Dolj şi-a împuşcat soţia şi fiica

Comisarul, Nelu Gruia, fostul şef al Serviciului de Arme şi Muniţie din IPJ  Dolj, şi-a împuşcat soţia şi fiica, miercuri dimineaţa după care a încercat să îşi ia zilele.

nelu.gruiaTragedia a avut loc miercuri dimineaţa în jurul orei 7,  în casa familiei din Craiova. Vecinii au auzit mai multe focuri de armă şi au anunţat imediat la 112. Tot vecinii spun că s-au auzit cel puţin trei focuri de armă. Soţia bărbatului, profesoară la un liceu din Craiova  a fost omorâtă  pe loc cu un pistol Glock de 9 mm.

Împuşcată cu aceeaşi armă,  fiica de 24 de ani a rezistat şocului  iar  criminalul împreună cu victima pe care a împuşcat-o sunt în stare gravă la Spitalul Judeţean din Craiova şi au intrat imediat în sala de operaţii. În momentul tragediei, în casă se afla şi copilul familiei de 20 de ani,  surdo-mut care a fost cruţat de tatăl său.  

 Medicii de la SMURD au fost şocaţi de ceea ce au găsit.  “Soţia bărbatului, a fost găsită moartă, în casă şi avea plăgi împuşcate la nivelul capului. Pacientul în vârstă de 55 de ani a fost găsit tot în casă iar fiica lui de 24 de ani se află în curtea imobilului. Atât pacienta cât şi tatăl ei aveau mai multe plăgi împuşcate în zona toracică stângă“ a declarat Luciana Rotaru de la SMURD Craiova.

Nu se cunosc motivele  pentru care bărbatul şi-a împuşcat fiica şi soţia profesoară. Nelu Gruia s-a pensionat în 2009. De atunci ocupă funcţia de director al Agenţiei de Pescari şi Vânători din Craiova.   

Ionuţ Vasile Doduţ