Breaking news

Șocant. Sportiv, bătut cu bestialitate de interlopi într-un local din București – VIDEO

Alex Cristache, fost rugbist la echipa Dinamo, a fost bătut cu bestialitate, de membrii unei grupări interlope, într-un fast-food din București.

Tragedia de la Giurgiu de acum trei săptămână, era cât pe ce să se repete vineri într-un fast-food din București. Fostul rugbist dinamovist a fost atacat și bătăt de trei bărbați în timp ce se afla cu iubita sa într-un fast-food din cartierul Crângaşi din Capitală.

Trei bărbaţi, membrii ai unui clan interlop din Bucureşti au început să îl agreseze pe tânăr, l-au lovit cu scaunele în cap şi au insultat-o pe iubita lui.

Atacatorii l-au lovit cu scaunele din jur, dar şi cu picioarele, sub privirile neputincioase ale angajaților.

Fostul sportiv a ajuns la spital, cu traumatism carnio-cerebral.

Polițiștii au reușit să îi prindă pe doi dintre cei trei agresori, iar Tribunalul București a emis mandate de arestare pentru 29 de zile.

În urma perchizițiilor domiciliare efectuate de către polițiști la locuințele celor trei agresori, au fost găsite două pistoale şi 14 cartuşe cu bile deţinute ilegal, trei săbii tip macetă cu lungimea de 60 de centimetri, un baston metalic telescopic cu lungimea de 50 de centimetri şi două boxuri metalice.