Breaking news

ȘOCANT | O tânără din Oradea și-a aruncat copilul la tomberon

loading...

Mamă fără suflet. O tânără în vârstă de 23 de ani, din Oradea, și-a aruncat la tomberon, copilul născut în urmă cu câteva zile. Fetița a fost găsită de o femeie care venise să arunce gunoiul la tomberon.

copil tomberon oradeaLa scurt timp după ce s-a externat din spital, tânăra mamă s-a descotorosit într-un mod barbar de fetița căreia i-a dat viață în urmă cu 21 de zile.

Femeia a aruncat pur și simplu, bebelușul, într-un tomberon de gunoi situat în cartierul orădean Rogerius, din spatele supermarketului de lângă Orăşelul Copiilor.

Din fericire pentru copil, acesta a fost găsit, la scurt timp de o femeie care venise să arunce gunoiul menajer, la tomberon. Femeia a anunțat autoritățile care au luat copilul și l-au dus la spital unde primește îngrijiri medicale.

„Fetiţa cu vârsta de trei săptămâni a fost externată duminică de la Maternitate, unde a primit toate îngrijirile, şi a fost încredinţată tinerei ei mame. Identificată rapid, mama a fost deja adusă la audieri iar procurorul de caz urmează să decidă dacă se impun sau nu măsuri preventive faţă de aceasta. Din fericire, fetiţa este sănătoasă şi foarte frumoasă”, a declarat procuroarea Maria Cotrău, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bihor au declanşat o anchetă pentru suspiciuni de tentativă de omor, iar poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Inspectoratul Judeţean de Poliţie, însoţiţi de criminalişti, au efectuat cercetări în zona unde a fost găsită fetiţa.

Până la clarificarea situaţiei, fetiţa este supravegheată medical în cadrul Spitalului Municipal «Gavril Curteanu». Anchetatorii au identificat-o în scurt pe mamă. Aceasta riscă să ajungă după gratii pentru că și-a abandonat într-un mod criminal, copilul.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>