Breaking news

ȘOCANT | Minora bătută de șeful Poliției Piatra Neamț, este o hoață ce a fost implicată într-o crimă

loading...

Ana Maria Tănase, minora bătută cu bestialitate pe 8 martie de șeful Poliției Piatra Neamț, chiar în secția de poliție, nu este nici pe departe un sfânt. Fata tâlhărește oamenii în plină zi și este complice la uciderea unui actor.

Cezar Constantin FilipAna Maria Tănase a fost bătută pe 8 martie 2014, în Secția de Poliție a municipiului Piatra Neamț, chiar de către șeful Poliției, Cezar Constantin Filip. După ce miercuri imaginile cu polițistul c are o bătea pe minoră, au ajuns în presă și difuzate la tv, Cezar Constantin Filip și-a dat demisia ca urmare a solicitării Ministrului Gabriel Oprea.

Minora bătută de polițist nu este însă o sfântă. Ana Maria Tănase, în vârstă de 14 ani a fost implicată în 2013, într-o crimă ce a îngrozit orașul Piatra Neamț.

Anul trecut, Ana Maria Tănase împreună cu Vasile Ștefan Botezatu, au pătruns în apartamentul actorului Constantin Ghenescu. În timp ce fata a pătruns în bucătărie ca să caute bani, bărbatul a intrat peste victimă și l-a înjunghiat în timp ce dormea. Actorul a fost ucis, iar cei doi tâlhari au plecat din casă cu suma de zece lei, găsită de minoră în bucătărie.

Ana Maria a scăpat basma curată pentru toate acuzațiile, întrucât nu avea 14 ani împliniți.ș Așa se face că minora continuă să tâlhărească în plină zi, bătrâni, pentru a le fura tot ce au asupra lor. Fata face parte dintr-o rețea de tâlhari din Piatra Neamț care au pătruns și în spitalul din oraș unde au furat telefoanele mobile ale pacienților.

loading...