Breaking news

ŞOCANT! Imagini atroce după uciderea lui Bin Laden. Site-ul agenţiei Reuters a picat (+18)

Agenţia Reuters a dat publicităţii o serie de imagini şocante, după ce Casa Albă a comunicat că nu va da fotografii cu Bin Laden. La scurt timp după publicarea imaginilor, website-ul agenţiei de presă Reuters a picat, pentru câteva minute, din cauza numărului foarte mare de accesări.

bn

ATENŢIE! Imagini interzise

persoanelor sub 18 ani.

Fotografiile făcute după uciderea lui Osama bin Laden rămân confidenţiale. Preşedintele american Barack Obama şi-a anunţat şi motivat decizia la un post de televiziune din Statele Unite. Imaginile au fost catalogate de cei care le-au văzut drept macabre, dar toţi spun cu certitudine că este vorba despre fostul lider al-Qaida. Barack Obama a explicat că publicarea fotografiilor ar provoca un val de instabilitate în Orientul Mijlociu, fapt ce ar pune în dificultate trupele americane aflate în misiune, scrie Realitatea.net.

La scurt timp după anunţul preşedintelui american, Reuters a dat publicităţii o serie de fotografii şocante despre care se spune că ar fi fost făcute după operaţiunea derulată de SEAL, duminică, în Pakistan, în cadrul căreia a fost ucis Osama bin Laden.

În pozele publicate de siteurile de stiri apar trupurile însângerate ale unor oamenii despre care se spune că ar fi dintre apropiaţii lui bin Laden, dar exteriorul vilei fortificate în care liderul al-Qaeda s-a ascuns în ultimii cinci ani.

Fotografiile au fost realizate de ofiţerul pakistanez şi cumpărate de Reuters.

bin-laden-osama-mort-ucis-fotografie-poza-1

bin-laden-osama-mort-ucis-fotografie-poza-6

bin-laden-osama-mort-ucis-fotografie-poza-2

bin-laden-osama-mort-ucis-fotografie-poza-3

bin-laden-osama-mort-ucis-fotografie-poza-4

bin-laden-osama-mort-ucis-fotografie-poza-5

>