Breaking news

Soarta Televiziunii Române, dezbătută în direct cu telespectatorii

loading...

În intervalul 29 februarie-4 martie, de luni până joi, dezbatem soarta Televiziunii Române alături de Mircea Radu (ora 18.00) şi Liviu Mihaiu (ora 21.00). Vineri, de la 17.00, „Ne vedem la TVR”, cu Marina Almăşan. Toate programele, în direct, la TVR 1 şi pe TVR+.

Intre bine si rau, Televiziunea RomanaFaliment. Insolvenţă. Închidere temporară. Restructurare completă. Aceşti termeni sunt rostiţi din ce în ce mai des în dezbaterile ce privesc soarta Televiziunii Române.

Aleşii poporului, ONG-urile, presa, societatea civilă, sindicatele, cu toţii au ceva de spus despre situaţia TVR.

În perioada 29 februarie-4 martie, când zarurile – aruncate – ce vor decide soarta televiziunii publice încă se rostogolesc, telespectatorii TVR 1 pot urmări o serie de dezbateri cu cărţile pe faţă, cu adevăruri spuse fără ocolişuri.

În „Săptămâna TVR”, de luni până joi, Mircea Radu ne aşteaptă, de la ora 18.00, cu ediţii speciale, Liviu Mihaiu şi invitaţii săi pun Între bine şi rău – Televiziunea Română, de la ora 21.00, iar vineri, pe 4 martie, Marina Almăşan prezintă o ediţie Ne vedem la TVR pe aceeaşi temă, de la ora 17.00.

Este Televiziunea Română sau nu o „prea mare familie”, ai cărei membri trăiesc din taxa plătită forţat de contribuabili? Sau este, în acelaşi timp, o pepinieră de profesionişti, cu rezultate recunoscute în competiţii şi festivaluri media pe plan internaţional, o televiziune ale cărei programe pot fi vizionate de părinţi şi copii, o promotoare a culturii, a informaţiei prezentate obiectiv, a decenţei în exprimare şi în imagini…

Oricine poate întreba despre toate acestea, intrând în legătură telefonică directă cu cei aflaţi în platou sau scriind pe pagina oficială de Facebook a TVR 1.

Bună sau rea, depăşită de vremuri sau încă având potenţial pentru publicul român, televiziunea publică încă există. Ce facem cu ea? În „Săptămâna TVR”, vorbim dacă vrem sau nu să o salvăm. Încercăm să aflăm cine este responsabil pentru situaţia de azi.

Oameni din TVR şi din afara televiziunii, oameni care iubesc sau nu TVR, cei care răspund de această instituţie se prezintă în faţa telespectatorilor Televiziunii Române, într-un exerciţiu de sinceritate.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>