Breaking news

Soții Columbeanu audiați de Comisia drepturilor Omului din Parlament

Scandaul soților Columbenau privind custodia Irinei ajunge și în Parlamentul României. Marțea viitoare Monica și Irinel Columbeanu vor fi audiați de Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaţilor, împreună cu şefii Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

iri&monicaDeputatul Nicolae Păun s-a autosesizat cu privire la scandalul iscat în familia Columbeanu cu privire la custodia temporară a fetiței până la pronunțarea divorțului.

Deputatul s-a declarat consternat de cât de des apare Monica în presă pe seama Irinei.  În urma audierilor din comisie, decizia instanţelor de judecată rămâne neschimbată.

Monica Columbeanu a decis să rupă tăcerea și a trimis o scrisoare presei prin care spune motiviele pelcării în SUA și faptul că se teme ca șoțul ei să nu o omoare.

Nu mi-am abandonat copilul. Nu cred că există mamă care să nu îşi iubească copilul. Am nevoie de bani pentru a-mi creşte copilul. Trebuie să strâng bani ca să locuiesc într-o casă aflată într-un loc sigur. Oare o mamă ar trebui judecată pentru că munceşte pentru a-i asigura fetiţei sale traiul? Tatăl ei mi-a luat toate resursele. M-a dezamăgit, m-a rănit iremediabil, nu pot să mai tac pentru că el mă va răni şi mai mult, până când, va reuşi chiar să mă omoare.”, spune Monica în scrisoare.

Irinel Columbeanu apelează la toate tertipurile legislative pentru a-și reprimi fiica în custodie. Miercuri omul de afaceri a depus la Registratura Guvernului un document prin care solicită ajutorul premierului Emil Boc în cazul fiicei sale.

Columbeanu a solicitat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov, decăderea din drepturile părintești a Monică pe motiv că își agresează fiica. Însă cererea i-a fost respinsă.