Breaking news

Smiley spune că nu se grăbește să facă copii cu Laura Cosoi

Smiley s-a lăsat dezbrăcat de secrete marţi, 5 iunie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.

Artistul a fost invitat al rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, ocazie cu care a făcut o mărturisire: nu s-a gândit până acum să conceapă un copil cu Laura Cosoi.

Nu ne-am gândit cum ar fi să avem un copil în casă. Deocamdată nu mă bate gândul deloc. Întâi să mai copilăresc eu, mai am de copilărit. Nu la concerte, ci în general. Copilăresc la modul în care încă îmi place să mă port ca atare, să mă joc.”,spune Smiley.

Întrebat de Liviu Hodor care este cea mai penibilă întâmplare din viaţa lui, cântăreţul a povestit una din timpul unui concert pe care l-a susţinut alături de trupa Simplu: Eram mai mic, aveam vreo 22 – 23 de ani. Aveam un concert la Sinaia şi la un moment dat trebuia să fac o coregrafie în care ne învârteam în cerc. Eu am alunecat şi am căzut pe o parte, încât s-a auzit în toată sala.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, Smiley a spus că în această vară le va oferi fanilor două videoclipuri, iar următorul single va fi în limba română. De asemenea, artistul plănuieşte să lanseze un album în această toamnă, material pe care se vor regăsi colaborări interesante.

Chiar dacă nu are nicio vacanţă planificată până în luna ianuarie, Smiley profită de timpul liber pentru a merge acasă: „În timpul liber…mă relaxez, ascult muzica mea preferată, mă uit la filme interesante, citesc cărţi bune şi mă bucur de natură”.