Breaking news

Smiley se lansază și pe plan internațional

loading...

La început ne-a povestit ce a descoperit că se întâmpla în lipsa lui, apoi s-a preocupat cu gura ta și te-a întrebat pe unde îți umbla inimă. Când a aflat că are bani de dat a declarat că a fost creat să te iubească. A anunțat apoi că pleacă pe Marte și între timp a descoperit că dragostea nu costă.

smileyAceasta poate fi o schiță a carierei solo a lui Smiley, care se pare că a desoperit calea ce duce direct pe primele locuri în topurile posturilor de radio.

Acum, Smiley este gata să aplice reteța și la nível international. Piesa lui “Love Is For Free” a fost licentiată prin intermediul Cat Music la Sony Music, una din primele două case de discuri la nivel mondial, cu filiale în toate teritoriile lumii.

Smiley a mai avut proiecte pe plan internațional, în postura de producător. El a colaborat cu cântăreața italiană In-Grid și raperul american Sway.

Cum Parisul este orașul îndrăgostiților, Smiley a profitat de ocazie și a plecat însoțit și de iubita sa, Laura Cosoi.

Piesa “Love Is For Free” a lui Smiley a fost lansată în România în toamna lui 2010. Piesa face parte de pe cel mai recent albumul al artistului intitulat „Plec pe Marte” și a primit un feedback extraordinar din partea publicului ocupând 12 săptămâni prima poziție în topul difuzărilor radio din România.

Love Is For Free este o piesă care te face să te simți bine. Are un mesaj simplu și frumos: dragostea e peste tot și nu costă nimic. E cea mai ușoară metoda să fii fericit., a declarat Smiley.

loading...