Breaking news

Smiley face cadou fanilor de pe Facebook un videoclip

La aproape două luni de la apariția videoclipului « Dream Girl », Smiley ușurează munca DJ-ilor și lansează cu ajutorul  celor de la Radio Killer varianta dance a single-ului și totodată videoclipul sincronizat pe noul sound.

smiley.microfonVideoclipul remix-ului « Dream Girl » este un cadou pentru fanii Smiley de pe pagina oficială de Facebook a artistului [www.facebook.com/smileyonline] care numără în acest moment peste 300.000 de prieteni.

« Îmi place foarte mult cum sună remix-ul piesei și am ținut neapărat să avem clip și la această variantă. Acesta este cadoul  pentru prietenii mei de pe Facebook. Împreună cu ei voi schimba lumea! Vă mulțumesc pentru  că suntem atât de mulți.”, spune Smiley.

În regia lui Barna Nemethi și Vlad Feneșan, videoclipul a fost filmat la începutul lunii iunie și surprinde efectele deziluziei dragostei și trăirile personajului principal masculin, interpretat de către Smiley. Ca și în cazul variantei originale, varianta dance a videoclipului « Dream Girl » este tot alb-negru!