Breaking news

Smiley a povestit la ZU TV cum a făcut autostopul în miez de noapte

Smiley a povestit la ZU TV, în cadrul emisiunii „Popescu & Flick”, cum a făcut autostopul la miezul nopții. Acest lucru se întâmpla la începutul carierei sale de artist.

smiley - zu tvSmiley a povestit la emisiunea „Popescu & Flick” de ce a fost nevoit să facă autostopul. Era la începutul carierei când, împreună cu colegii săi din trupa „Simplu”, a apelat la amabilitatea şoferilor, ca să ajungă acasă.

S-a întâmplat în ziua în care m-am întâlnit pentru prima oară cu Marius Moga. A întârziat vreo 40 de minute şi ni s-a decalat, astfel, programul. Noi înregistram atunci piesa <Oare ştii?>. Aproape toţi stăteam în Piteşti şi deşi ne-am grăbit, ca să nu pierdem autocarul, în cele din urmă am rămas pe drumuri. Şi ia uite-mă, cum stăteam eu în mijlocul străzii în Militari făcând din mână maşinilor, ca să oprească, în timp ce strigam <Sunt cu CRBL de la Simplu, vrem să mergem acasă!>”, povesteşte amuzat Smiley.

După o bună bucată de vreme, văzând că niciun şofer nu opreşte, Smiley l-a sunat în miez de noapte pe singurul membru al trupei care stătea în Bucureşti, TAZZ, pe care l-a convins să-i ducă până acasă, în Piteşti.

Tot la emisiunea „Popescu & Flick”, Smiley a mărturisit că a fost dat jos din autocar, împreună cu colegii de la „Simplu”, pentru că nu cumpărase bilete: Credeam că ne putem achizitiona bilete din autocar, dar n-a fost aşa, pentru că şoferul ne-a dat jos şi ne-a lăsat în mijlocul autostrăzii. Atunci, l-am sunat pe tata şi ne-a recuperat de pe drum.