Breaking news

Smiley a lansat teaserul videoclipului “Dream Girl”-Video

Cel mai recent videoclip al lui Smiley a fost filmat week-end-ul trecut și se pare că va fi unul cu adevărat neconvențional.

smiley.fotoClipul piesei “Dream Girl”are ca temă o poveste de dragoste neîmplinită. Personajul masculin (Smiley) încearcă să uite, încearcă să-și șteargă din memorie tot ce îi aduce aminte de fata visurilor sale.

Videoclipul a fost regizat de Barna Nemethi și Vlad Fenesan iar filmările au avut loc la Castel Film. Deși ar fi trebuit ca o parte din scene să fie făcute de un cascador,  Smiley a dorit provocarea de a le juca de unul singur, chiar dacă într-una dintre ele ia foc.

„Am vrut să ne asumăm întru totul elementul acesta de noutate în lucrul la clipul Dream girl. Echipa allhollow.com vine cu un background diferit față de ce a mai făcut Smiley în clipuri pâna acum – mai pe film, mai pe fashion. Toate elementele de nou s-au transferat și în ce am făcut. Este primul clip alb-negru al lui Smiley, primul în care nu apare cu trupa…primul în care i se dă foc!”   declară Barna, unul dintre regizorii clipului.

Lansarea videoclipului va avea loc săptămâna viitoare. Până atunci puteți urmări teaserul videoclipului Smiley – “Dream Girl”.