Breaking news

Smiley a fost implicat într-un accident de circulaţie

Cântărețul Smiley a fost implicat, miercuri, într-un accident de circulaţie produs în orașul Pantelimon, în timp ce conducea din direcţia Brăneşti către Bucureşti.

Smiley a ajuns cu mașina în pom în urma unui accident rutier produs miercuri la prânz, la intrarea în București dinspre Pantelimon.

Maşina lui Smiley s-a ciocnit cu un alt autoturism, a intrat în pom și s-a făcut armonică.

Polițiștii de la Rutieră susțin că artistul este cel vinovat, deoarece nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţa sa. Nu există victime, ci doar avarii ale celor două autoturisme.

Smiley a încercat să evite impactul cu un alt autoturism, al cărui şofer a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară. În acel moment, pentru că nu avea distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa, s-a produs accidentul.

Politiţtii spun că muzicianul nu-şi va pierde permisul de conducere, însă va fi sancţionat cu 4 puncte amendă şi 3 puncte de penalizare.

„M-am speriat un pic. Sunt bine sănătos, lucru pe care nu-l pot spune şi despre maşină. Am vrut să schimb banda de mers, cel care era pe banda pe care vroiam să intru se întoarcea în scuar, se oprise definitiv, am încercat să îl evit, am tras dreapta, l-am luat un pic cu colţul maşinii şi m-a proiectat în pom. A fost un moment de neatenţie, nu am reuşit să frânez din timp. Bine că nu s-a întâmplat nimic grav„, a declarat Smiley pentru România TV.

Artistul a dat asigurări că este bine, recunoscând că de astă dată a fost norocos. Cât privește celălalt șofer, Smiley a spus că acesta este sănătos și că nu a fost rănit: A zis că nu îi vine să creadă, tocmai Smiley să îl lovească.

>