Breaking news

Alin Faur, șmecherul cu BMW care accidentat grav o femeie în Lugoj, arestat preventiv

Judecătorii Tribunalului Timiș au decis ca Alin Faur, tânărul care duminica trecută a accidentat grav o femeie pe un trotuar din Lugoj, să fie cercetat în stare de arest preventiv.

alin faur accident lugojTribunalul Timiș a îndreptat eroarea făcută de Judecătoria Lugoj, care a decis ca Alin Faur să fie este cercetat în stare de libertate  motivând decizia prin: lipsa pericolului social concret.

Judecătorul din Lugoj a decis să-l lase în libertate pe Alin Faur deși acesta a făcut colecție de infracțiuni, prin conducere fără permis, accident cu victime și fugă de la locul accidentului, judecătorul a considerat că lipsește ”pericolul social concret”.

Judecătorul și-a motivat decizia de a-l lăsa în libertate întrucât Alin Faur a recunoscut fapta și a manifestat interes în vederea soluționării cauzei. Dar și pentru faptul că a arătat disponibilitate de a-i plăti despăgubiri victimei.

Alin Faur a produs accidentul, duminică, când a intrat cu mașina pe trotuar pe strada Mihai Viteazul din Lugoj și a accidentat grav o femeie în vârstă de 54 de ani. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Lugoj, cu răni la picioare şi la cap, fiind transportată mai apoi la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Urmare a deciziei Tribunalului Timiș, Alin Faur va rămâne în stare de arest cel puțin 29 de zile. decizia este definitivă, executorie și irevocabilă.