Breaking news

Slotul Dracula-inspirat de istoria nemuritoare a Contelui

loading...

O istorie, un sambure de adevar pierdut in negura timpului – ne-a fascinat secole la rand si a dat nastere unor filme si romane extraordinare. Legenda contelui Dracula, in cea mai noua ecranizare a sa, spune povestea terifianta a printului care alege sa-si salveze regatul, platind pretul suprem.

exclusivnews.ro_picsPovestea a inspirat pelicule nenumarate si jocuri amuzante, ce ne-au distrat ani la rand. Unul dintre cele mai noi jocuri le puteti incerca daca vizitati aceasta pagina, unde gasiti cele mai bune pacanele online cu bani reali.

Compania dezvoltatoare a facut o treaba extraordinara cu acest slot, de la atmosfera infricosatoare si pana la mecanismele de plata. Filmuletul introductiv merita vazut, fiind o surpriza placuta. Ecranul de joc prezinta o structura simpla, cu 5 role, 4 randuri si 40 de linii de plata. Este departe de a fi un joc monoton, pentru ca personajul contelui va interactiona cu tine la fiecare miscare a rolelor si iti va supraveghea fiecare gest, pentru a te premia sau pentru a declansa o serie de rotiri gratuite, ce iti vor aduce castiguri garantate. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui slot este procentul teoretic de returnare la jucator, numit si RTP, a carui valoare este de 96.6% – ceea ce este foarte bine!

Fie ca sunteti fani ai genului horror, fantastic sau de actiune, veti gasi de toate in aceasta adaptare a istoriei contelui Dracula. De la un ecran de joc usor customizabil, o interfata extrem de fluida, o cascada de efecte speciale si o explozie de simboluri ce ascund multi bani, sunteti invitat sa experimentati aventurile contelui, de data aceasta in lupta cu premiile!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>