Breaking news

Situaţie fără precendent la X Factor România 2014

Situaţie fără precendent la „X Factor”. O concurentă din „Grupuri” nevoită să concureze singură la „X Factor”.

scandal x factor 2014Pe 29 noiembrie Antena 1 aniversează 21 de ani de la prima emisie, 21 de ani de super divertisment, 21 de ani în care a fost mereu aproape de telespectatorii săi şi le-a vorbit despre ce înseamnă să vrei mai mult, să lupţi pentru a-ţi atinge idealurile şi pentru a fi mereu la înălţime.  Sub sloganul „Vrei mai mult”, Antena 1 deschide spectacolul bucuriei cu două seri speciale de bootcamp „X Factor”, vineri şi sâmbătă, de la 20:30.

Mâine seară, telespectatorii vor putea urmări o situaţie cu totul şi cu totul excepţională la „X Factor”. Dani Oţil a fost cel care i-a anunţat pe juraţi că se confruntă cu un moment fără precendent în show. Afina şi Daniel, doi concurenţi foarte talentaţi din Chişinău, care i-au cucerit pe juraţi la audiţii şi care au mari şanse să strălucească în galele live „X Factor”, se află pe punctul de a fi descalificaţi din concurs. Daniel nu a putut ajunge la Bucureşti pentru etapa bootcampului, pentru că exact în acea zi, concurentul şi-a condus cel mai bun prieten pe ultimul drum.

Mentorul categoriei, diva Delia, a cerut acordul pentru ca Afina să reprezinte grupul, iar tânăra despre care Horia spunea în audiţii „Afina, mamă, doresc ca alarma mea de dimineaţă să fie trilul tău”, s-a oferit să cânte şi partea de hip hop a colegului ei. „Sunt gata să fac totul pentru a reprezenta duetul nostru!”. Ce decizie vor lua juraţii „X Factor” şi dacă va reuşi Afina să meargă mai departe în concurs, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, în cel mai nou episod al concursului, la Antena 1.

 

>