Breaking news

Situație fără precedent la Vocea României. Loredana nu are niciun concurent în finală

Pentru prima dată în istoria de cinci ani a celebrului concurs tv, Vocea României, difuzat de Pro TV, un jurat nu ajunge cu niciun concurent în finală. Loredana Groza, singura prezență feminină din juriul emisiunii, nu a reușit să califice niciun concurent în finală.

loredana - vocea romanieiDin cei 14 concurenți selectați în audițiile pe nevăzute, Loredana i-a pierdut pe ultimii doi în semifinala de vineri seară. Dacă până în 2014 sistemul de concurs permitea ca fiecare jurat să ajungă cu câte un singur concurent în finală, în acest an s-au schimbat regulile.

Duelurile încrucișate din semifinală a făcut ca Smiley să intre cu doi concurenți în finală, Moga și Chirilă cu câte unul, iar Loredana cu niciunul.

Antonio Fabrizi a pierdut duelul cu Michel Kotcha, concurentul lui Smiley, în timp ce Mihai Rait Dragomir a fost a doua opțiune a publicului în duelul cu Cristina Bălan, concurenta lui Tudor Chirilă.

Moga merge în finala de pe 18 decembrie, cu Tomi Weissbuch. Atunci, publicul va decide prin vot, cine va fi câștigătorul concursului Vocea României care va primi un premiu de 100.000 de euro.