Breaking news

Site-ul vplay.ro a reînviat și oferă în continuare filme gratis

Vplay.ro is back in business. După trei zile de mentenanță în care s-a mutat pe alt host, celebrul și deranjantul site – vplay.ro rulează în continuare filme și seriale.

Cu toate reclamațiile la CNA și Poliție, vplay.ro refuză să se predea și continuă să ofere internauților, gratuit, filme și seriale, stricând astfel ploile voyo.ro.

Mutarea site-ului vplay.ro, survine ca urmare a reclamației făcute de Pro TV la CNA, întrucât portalul oferă ilegal spre vizionare filme șis eriale, încălcând astfel legea drepturilor de autor.

Alături de vplay.ro, au fost reclamate la CA și de aici la Poliție alte 41 de site-uri care oferă filme în regim gratuit.

Astăzi, Poliția a anunțat că a început să-i caute pe proprietari site-urilor reclamate de CNA pentru a lămuri situația acestora.

Între timp, pe internet, pe rețelele de socializare continuă campania națională d eindignare la adresa pro Tv și a site-ului voyo.ro.

Cele 42 de site-uri din România, reclamate de CNA la Poliție sunt: www.xfilmeonline.net, www.filmepeales.com, www.filmedecomedie.info, www.filmeonlinefree.ro, www.filme-noi-online.com, www.filmesubtitrateonline.net, www.filme-free.ro, www.cinemo.ro, www.990.ro, www.divxonline.biz, www.filmehd.net, www.filme-online-gratis.com, www.filmulde10.com, www.filmesubtitrate.info, www.filmesubtitrateonline.net, www.filme-subtitrate.org, www.filme-subtitrate.info, www.filme.online-pe.net, www.filme.online-pe.net, www.filme-online-subtitrate.eu, www.filme-subtitrate.ro, www.hdfilmeonline.info, www.filme-2012.com, www.opticmovie.com, www.cinemaxx.ro, www.1filme.ro, www.filmeonline3d.ro, www.filmeonlinetari.com, www.filmehd-online.net, www.filmeonlinehd.biz, www.seriale-filme.info, www.serialedetop.com, www.serialul.net, www.filmeonline.org, www.filmemisto.com, www.superfilme.net, www.vplay.ro, www.serialepenet.ro, www.tvpug.com, www.neededspark.blogspot.ro, www.deseneanimateonline.info, www.freshon.tv

 

 

 

>