Breaking news

Am împlinit trei anișori

În urmă cu trei ani de zile, pe 30 decembrie 2009, se lansa în mod oficial în România site-ul de știri exclusivNEWS.ro.

exnews-3-aniSite-ul de știri s-a lansat între Crăciun și Revelion din dorința de a oferi o alternativă la ceea ce deja exista în acel moment pe piața media de știri online din România.

Începutul a fost extrem de greoi, anevoios și plin de provocări. Mai ales că site-ul era și este unul independent, fără să beneficieze de susținere financiară și logistică din partea unui trust media.

Însă, cu o echipă inimoasă, dornică de nou, am reușit să creștem de la o zi la alta, de la o lună la alta și iată că azi împlinim trei anișori de la lansare.

Trei ani în care am reușit multe performanțe în materie de știri online. Premiere, exclusivități, interviuri cu oameni importanți din România. Descoperirea și promovarea românilor talentați.

Dacă în primul la an de existență doar puțin peste 93.000 de vizitatori unici, ne-au citit, în al doilea an numărul  lor a crescut cu 350%, ajungând la 322,709 unici. În acest an lucrurile stau și mai bine. Până la data de 29 decembrie, contorizatoarele de trafic indicau pe acest an, peste 460.000 de vizitatori unici.

Astfel se creează premisele ca în 2013 să depășim cifra de un milion de vizitatori unici. Toate aceste cifre ne spun că suntem pe drumul cel bun. Că munca noastră, de zi cu zi, este apreciată de un număr tot mai mare de cititori. Lucru care nu poate decât să ne bucure și să ne dea un imbold de a continua mai departe, proiectul independent – exclusivNEWS.ro.

Și în acest ultim an de existență a exclusivNEWS.ro, știrile realizate în exclusivitate de echipa redacțională, au fost preluate de principalele site-uri de știri și publicații naționale.

Semn că munca noastră este apreciată și de colegii jurnaliști de la trusturi media cu tradiție în domeniu.

La ceas aniversar, echipa exclusivNEWS.ro promite că va menține același standard de profesionalism și în 2013 și că va continua să vă informeze prompt și cât mai obiectiv, despre evenimentele importante din țară și străinătate.

Vă mulțumim că ne citiți în fiecare zi și vă așteptăm să ne fiți alături și în 2013.

>