Breaking news

Sisteme, automatizări și accesorii aferente oricărui proces, propuse de Tehnovest

Industria, comerțul, agricultura, transporturile și orice ramură conexă ce vizează întreținere, mentenanță și reparații implică utilizarea celor mai complexe și fiabile sisteme automatizate. Eficiența, productivitatea sporită și rentabilitatea sunt elemente căutate în orice domeniu, drept urmare, automatizările vin ca o completare perfectă pentru orice segment de activitate.

tehnovestÎnțelegand și susținand o astfel de nevoie, compania Tehnovest, reprezentată și în mediul online la adresa www.tehnovest.ro, vine cu o ofertă completă în materie de automatizări, de la simple accesorii până la sisteme complexe ce pot aduce un nivel optim de eficiență și productivitate pentru orice segment.

Tipuri de solutii oferite de Tehnovest

            Sfera de aplicabilitate a automatizărilor trece dincolo de domeniul prelucrării destinate exclusiv domeniului auto, al industriei sau metalurgiei. În fapt, soluțiile automatizate se utilizează in domenii tot mai diversificate, întrucât ușurarea muncii și proceselor, concomitent cu reducerea muncii manuale, reprezintă obiective principale. Segmentele pentru care Tehnovest pune la dispoziție sisteme și accesorii de automatizări sunt reflectate chiar în oferta prezentată pe site-ul www.tehnovest.ro, după cum urmează:

  1. Automatizări, sisteme și accesorii de control fluide

Soluțiile oferite în acest caz pot să acopere orice necesar, de la ateliere și vopsitorii profesionale, până la aplicații casnice sau cu destinație de utilizare în mari centre industriale. Ce produse pot fi regăsite astfel la Tehnovest?

Este vorba despre furtunuri, nipluri, conectori, cuple, adaptoare și dopuri de închidere, ventile, pistoale de apă, diuze, supape, garnituri, site sau filtre, toate destinate părții de control fluide.

  1. Furtunuri specializate pentru aplicații diverse

Separat de secțiunea de control fluide se află segmentul de furtunuri, prezente în diverse forme, dimensiuni și caracteristici în cadrul ofertei de pe www.tehnovest.ro. Acestea pot fi folosite pentru scopuri la fel de diverse precum sunt și parametrii ce îi caracterizează: vopsitorie, aspirare și pulverizare de substanțe, izolații, ventilație, transport de fluide abrazive sau chiar sablare.

  1. Sisteme electrice destinate automatizărilor

Fără doar și poate nu s-ar putea vorbi de automatizare, daca nu ar fi implicată și electricitatea. Fiecare instalație automatizată, indiferent dacă este vorba despre un pistol de vopsit hidraulic, despre o pompă submersibilă de aspirație sau despre compresoare de aer, deține și o componentă electrică.

Elementele prezentate în cadrul www.tehnovest.ro sunt reprezentative și pentru elementele electrice, atât de necesare pentru acționarea și susținerea funcționării optime a oricărui echipament.

  1. Soluții de automatizări pentru sectorul de hidraulică

Tehnovest include în gama variată de produse destinate automatizărilor sisteme și accesorii pentru echipamentele hidraulice. Controlul, monitorizarea și funcționalitatea acestor echipamente este garantată astfel de robineți diverși, pentru presiuni variate, de nipluri hidraulice, adaptoare și cuple sau chiar pistoale cu popnituri ce au integrat sistemul de vacuum.

De la simple racorduri până la binecunoscutele cuple și nipluri, de la simple accesorii până la sisteme complete și complexe, Tehnovest furnizează soluțiile optime, pentru ca fiecare segment de activitate ce utilizează echipamente hidraulice să poată avea parte de eficiență, dar și de productivitate sporită.

  1. Automatizări pentru echipamente pneumatice

De fiecare dată când se lucrează cu aer sub presiune trebuie să existe o siguranță în exploatare, alături de posibilitatea de a adapta sistemul folosit pentru ca acesta să îndeplinească necesitățile referitoare la cuplu, nivel al presiunii sau posibilitatea efectuării de reglaje și ajustări.

Pneumatica reprezintă un sector bine definit la www.tehnovest.ro, în cadrul magazinului online regăsindu-se o gamă variată de cuple specifice, adaptoare și chiar kit-uri complete de pistoale cu aer comprimat.

Aplicabilitatea soluțiilor de automatizări ce țin de segmentul pneumatică atinge ramuri diverse precum industria reparațiilor auto, vopsitoriile, lucrările de sablare și oricare alte domenii în care lucrul cu aerul comprimat este necesar. Doar câteva dintre elementele prezente în secțiunea de pneumatică pot să lămurească exact doritorii asupra varietății soluțiilor oferite.

Tehnovest oferă cuple rapide, supape și adaptoare pentru furtune, tije drepte sau curbate pentru pistoale de aer, ceasuri, manometre și filtre regulatoare, scule utile precum mașini de găurit și înșurubat pneumatice, chei pneumatice cu impact, pistoale de aer profesionale, clești pentru tăiat furtune și numeroase alte ansambluri, subansambluri și racorduri.

  1. Rețele de aer

Echiparea cu rețele de aer reprezintă o necesitate absolută pentru centrele de prelucrare industriale, pentru ateliere de reparații și întreținere auto și nu numai. Un sistem complex, ce oferă eficiență în special în vopsitorii, este reprezentat de o rețea de aer integrată în structură, cu multiple puncte de acces pentru conectarea furtunurilor și pistoalelor pentru vopsit.

Întreținerea unui astfel de sistem reprezintă o misiune ce trebuie dusă la îndeplinire. Tehnovest oferă întocmai o gamă variată de racorduri, țevi din aluminiu, sisteme de fixare, chei de montare și deschidere, suporți de perete, garnituri și inele de blocare, pentru ca orice intervenție realizată la rețelele de aer să garanteze ulterior funcționalitate și productivitate deplină.

  1. Rulmenți

Din cadrul ofertei www.tehnovest.ro nu puteau lipsi rulmenții, a căror aplicabilitate se extinde în multiple domenii. Utilitatea acestora nu mai necesită vreo argumentare, rulmenții garantând de fiecare dată funcționalitate optimă pentru fiecare echipament automatizat, prin mobilitatea oferită.

Rulmenții pot fi vizualizați și comandați direct din cadrul magazinului online, având dimensiuni diverse, potrivite pentru orice sistem. Calitatea acestor produse este reflectată prin marcă, la Tehnovest existând versiuni de rulmenți de la branduri renumite, precum SKF sau FAG.

  1. Sisteme de marcat

Pentru a asigura funcționalitatea deplină a unui sistem automatizat, chiar și în cazul în care se impune un anume schimb de piese și accesorii, trebuie efectuate măsurători și marcaje exacte.

Delimitarea dimensiunilor furtunelor, lungimile sau unghiurile pe care trebuie să se plieze racordurile și cuplele, dar și marcarea pieselor ce urmează a fi înlocuite poate fi astfel realizată cu creioane industriale pe bază de ulei, cu cretă de talc sau alte elemente specifice de marcat, disponibile la Tehnovest.

  1. Echipamente și accesorii pentru sudură

În completarea gamei diversificate de soluții pentru automatizări oferite de Tehnovest vin și accesoriile, ansamblurile și subansamblurile specifice operațiunii de sudură. Se regăsesc astfel atât consumabile precum becuri de sudură, adaptoare de flacără sau furtune, cât și kituri complete de sudură ori accesorii utile precum regulatoarele de presiune și diuzele.

Trecând prin această întreagă gamă de soluții, orice doritor poate să identifice soluția potrivită pentru propriul sistem automatizat, indiferent dacă este vorba de unul de natură pneumatică sau hidraulică, ori dacă face referire la o rețea de aer sau la un echipament de sudură.

Ce avantaje oferă Tehnovest colaboratorilor?

            Diversitatea gamei de produse nu reprezintă singurul atu oferit celor ce aleg solutiile de automatizări de la Tehnovest. Fiecare proces în cadrul căruia se utilizează sisteme automatizate cunoaște o eficientizare a timpilor de producție, o optimizare și o creștere susținută a productivității. Acest element constituie, de departe, principalul avantaj pe care îl oferă produsele și serviciile Tehnovest.

Dincolo de varietate și eficiență, disponibilitatea și accesibilitatea soluțiilor oferite duce și la o economie de timp și bani. Cei aflați în căutarea soluțiilor de automatizări pot regăsi rapid și ușor echipamentele și accesoriile necesare, din doar câteva click-uri, fără a fi nevoiți să viziteze numeroase magazine fizice de specialitate.

Nu în cele din urmă, calitatea constituie un alt atu garantat de fiecare dată de Tehnovest. Colaborările și parteneriatele încheiate cu producători de renume mondial, alături de orientarea constantă către client și nevoile acestuia transformă astfel compania în soluția ideală atunci când se caută accesorii, echipamente și sisteme ce utilizează automatizări.