Breaking news

Sistem de răcire de proces și nu numai, soluții industriale de la Hextech

Domeniile industriale necesită o gamă largă de aparaturi pentru a funcționa în parametri optimi. Sistemele de răcire, aerul condiționat sunt doar câteva dintre cele mai utile. Aerul condiționat și în general sistemele de climatizare trebuie fixate și generate de către companii care au acest domeniu în activitate, la fel cum este și Hextech. Compania se ocupă cu furnizarea acestora pentru firme, instituții, spații comerciale și așa mai departe.

Dacă vrei să beneficiezi de pompe de căldură și sisteme de răcire industriale de la Hextech, tot ce trebuie să faci este să navighezi pe paginile site-ului. Acolo vei descoperi toate detaliile despre serviciile prestate, cât și pe cele pe care le poți alege pentru afacerea ta. Vei putea afla informații despre cum funcționează un anumit sistem de climatizare și încălzire, despre aerul condiționat, cum se calculează consumul unei pompe de căldură anual și care este domeniul de activitate al companiei.

În cadrul acesteia ai parte de sisteme complete de racire de proces de la Daikin împreună cu toate detaliile despre acestea. Regăsești informații utile despre agregatele de răcire cu apă, cu condensator la distanță, despre centralele de tratare a aerului, service-ul Daikin, sistemele de control sau ventiloconvectoare. Pompele de căldură, aerul condiționat și sistemele de răcire de la Daikin sunt furnizate în mod complet de către Hextech.

Domeniul de activitate – unul vast

În ceea ce privește domeniul de activitate al Hextech, acesta este unul pe o scară largă. Firma se ocupă de furnizarea și instalarea sistemelor de climatizare, a pompelor de căldură, a Chillerelor, a sistemelor cu ventiloconvectoare, a aerului condiționat industrial, agregatelor frigorifice și camerelor frigorifice. De asemenea, mai poți solicita furnizarea și instalarea vitrinelor frigorifice și a sistemelor profesionale de ventilație.

Tot în domeniul de activitate al companiei se regăsesc și asamblarea pompelor de căldură, reparații ale sistemelor de climatizare și a celorlalte menționate mai sus. Vei putea solicita, dacă este cazul, proiectarea și execuția sistemelor de ventilație, refrigerare, climatizare, exhaustare și încălzire.

Site-ul hextech.ro îți oferă câteva informații despre pompele de căldură, despre marca și dimensionarea aerului condiționat, cât și despre sistemele de încălzire și climatizare. În acest fel, vei putea alege ceva eficient pentru domeniul tău. Acestea sunt industriale și se adresează exclusiv companiilor.

Produse variate pentru afacerea ta

Hextech oferă acces la multiple produse pe care le poți alege în funcție de performanțe și de ceea ce îți dorești pentru un sistem complet. În categoriile acestora se încadrează climaveneta, pompe de căldură de la diverși producători, aer condiționat de la diferite mărci, cât și o gamă completă de la Daikin de sisteme cu apă.

Site-ul nu prezintă doar detalii despre cum îți alegi unul dintre cele mai bune sisteme de răcire de proces, ci și alte informații despre sistemele complete de climatizare ori de încălzire. Totodată, ai la dispoziție și multiple informații despre calculatorul de dimensionare a pompei de căldură. Hextech este locul ideal pentru toate companiile, firmele ori magazinele de dimensiuni mari ce vor să apeleze la profesionalism privind climatizarea.

 

Contact:

410608, Calea Borșului Nr. 28B, Oradea, Bihor

office@hextech.ro