Breaking news

Sindicaliștii SANITAS de la Iași s-au îmbrâncit cu jandarmii

Peste 300 de sindicaliști Sanitas au vrut să intre cu forța în sediul Prefecturii, însă au fost opriți de jandarmi, iscându-se o îmbrânceală generală.

protest.iasiNemulțumiți de slaraiile mizere, și cu nervii întinși la maxim  pentru că niciun oficial nu îi bagă în seamă, protestatarii au forțat cordonul de protecție format din jandarmi pentru a intra în Prefectură să poată vorbi cu Prefectul.

Protestatarii au aruncat cu ouă înspre clădirea prefecturii, un protestatar spărgând un geam după ce a aruncat cu o piatră. Manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii care asigurau ordinea.

După incident, o delegaţie a sindicaliştilor Sanitas care s-au îmbrâncit cu jandarmii au fost invitați la discuții de subprefectul Bogdan Şaramet întrucât prfectul, Dragomir Tomaşeschi, plecat din municipiu.

Mitingul de protest al Sanitas a început la ora 13.30, manifestanţii scandând “Jos Guvernul”, “Jos Băsescu” , ”Hoții, hoții”şi solicitând ca prefectul să iasă din clădire pentru a discuta cu ei. În jurul Orei 15,00 mitingul este programat să se încheie, însă protestatarii au promis că vor reveni și săptămâna viitoare.

>