Breaking news

Simona Ruscu a lansat de Valentine’s Day piesa “Perechea potrivită” – VIDEO

Simona Ruscu lansează cel mai nou single, “Perechea potrivită”, ce poate fi considerat cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru cei care și-au găsit jumătatea.

“Perechea potrivită” este o piesă de dragoste care va face parte din următorul ei album muzical, la care lucrează în acest moment.

“Piesa este inspirată din propria poveste de dragoste, dar și din poveștile atâtor cupluri din jurul meu, cărora le-am cântat sau urmează să le cânt”, a declarat artista.

Videoclipul piesei a fost filmat într-o locație din Timișoara și realizat de echipa Timișoara Film Society, din dorința artistei de a se apropia de stilul cinematografic.

“Sunt o fire romantică și pasională, motiv pentru care iubesc poveștile de dragoste din filme, dar și să scriu noi povești. Acum am reușit să fiu chiar coloana sonoră a propriei povești”, mai declară Simona Ruscu.

Simona Ruscu a lansat în octombrie 2020 o emisiune de interviuri adresate atât unor figuri cunoscute, cât și unor oameni mai puțin cunoscuți, dar care au ceva de spus, numită “Voci Contemporane”, în colaborare cu Orașul Timișoara. Proiectul va continua și în 2022. Emisiunea s-a difuzat exclusiv online. Deja se pregătește lansarea cărții intitulate “Voci Contemporane”.

În 2019, artista lansa primul album de muzică folclorică bănăţeană, intitulat “Mi-o plăcut să cânt la nuntă”, iar anul trecut frumoasă cântăreață a făcut un prim pas spre un proiect de muzică balcanică, în cadrul căruia poate fi ascultat single-ul “Viaţa e pe primul loc”.

Piesa “Perechea potrivită” este disponibilă în toate magazinele digitale și este lansată de Audiophile Music România, o nouă casă de discuri, care face parte din grupul Norvis Music.

>