Breaking news

Simona Halep, victorie la turneul de la Praga după ce a ratat şase mingi de meci

Simona Halep, principală favorită a turneului de tenis de la Praga, a reuşit să bifeze prima sa victorie în circuitul WTA după o pauză de şase luni. Victorii au obţinut marţi şi româncele Ana Bogdan şi Irina Begu la simplu iar Monica Niculescu şi Raluca Olaru la dublu.

Simona Halep a avut de tras cu slovena Polona Hercog, în primul tur la Praga. Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-1, 1-6, 7-6(3), dar abia cu a şaptea minge de meci.

Simona Halep va juca joi în turul secund împotriva cehoaicei Barbora Krejcikova, locul 118 mondial, care a eliminat-o pe Patricia Țig (26 de ani, 86 WTA), scor 6-4, 6-3.

Begu, Bogdan, Niculescu şi Olaru, victorii la Praga

Irina Begu s-a calificat în optimi de finală după ce a trecut în primul tur de Anastasija Sevastova, scor 6-2, 6-2 şi va juca în turul următor cu Leonie Kung.

Ana Bogdan este cea de-a treia româncă calificată în optimi la Praga după ce a trecut în urnda inaugurală de Storm Sanders, scor 6-1, 6-1. În optimi, Bogdan va juca cu Lesia Tsurenko.

Monica Niculescu şi Raluca Olaru s-au calificat în turul doi la dublu, după ce s-au impus în faţa perechii formate din Elixane Lechemia şi Ulrikke Eikeri, scor 1-6, 6-3, 12-10.

Din păcate, Gabriela Ruse, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur de Magdalena Frech, scor 6-7(8-10), 3-6.

>