Breaking news

Simona Halep, victorie colosală în Fed Cup contra franţuzoaicei Caroline Garcia

Simona Halep a reuşit duminică o victorie incedibilă în partida cu Caroline Garcia după aproximativ 3 ore de joc spectaculos, dramatic şi extrem de disputat.

Simona Halep a pierdut în mod dramatic primul set al partidei disputate cu Caroline Garcia. Franţuzoaica a condus cu 4-0, apoi Halep a revenit în meci câştigând 5 game-uri consecutive însă s-a împotmolit la 5-4 când a servit pentru set. Setul a ajuns în tiebreak unde Garcia s-a impus cu 7-5 după 70 de minute de joc.

Simona Halep a început în forţă setul doi, reuşind să conducă cu 3-0, însă Garcia a revenit şi a egalat la 3-3. Apoi, la scorul de 4-3, Halep a reuşit să facă re-break şi a preluat conducerea cu 5-3. La acest scor, românca a servit pentru câştigarea setului doi şi după ce a fost condusă cu 30-0 şi a ratat două mingi de set, Halep a reuşit să se impună cu 6-3 după 48 de minute de joc şi să împingă soarta meciului în setul trei.

În setul decisiv, echilibrul s-a menţinut până la scorul 4-4, când Garcia a făcut două duble greşeli şi Halep a făcut break şi mai apoi a âncheiat meciul pe propriul serviciu, frucificând prima minge de meci.

Irina Begu va juca al doilea meci de simplu şi poate aduce punctul calificării României în finala Fed Cup.

>