Breaking news

Simona Halep, victorie colosală în Fed Cup contra franţuzoaicei Caroline Garcia

loading...

Simona Halep a reuşit duminică o victorie incedibilă în partida cu Caroline Garcia după aproximativ 3 ore de joc spectaculos, dramatic şi extrem de disputat.

Simona Halep a pierdut în mod dramatic primul set al partidei disputate cu Caroline Garcia. Franţuzoaica a condus cu 4-0, apoi Halep a revenit în meci câştigând 5 game-uri consecutive însă s-a împotmolit la 5-4 când a servit pentru set. Setul a ajuns în tiebreak unde Garcia s-a impus cu 7-5 după 70 de minute de joc.

Simona Halep a început în forţă setul doi, reuşind să conducă cu 3-0, însă Garcia a revenit şi a egalat la 3-3. Apoi, la scorul de 4-3, Halep a reuşit să facă re-break şi a preluat conducerea cu 5-3. La acest scor, românca a servit pentru câştigarea setului doi şi după ce a fost condusă cu 30-0 şi a ratat două mingi de set, Halep a reuşit să se impună cu 6-3 după 48 de minute de joc şi să împingă soarta meciului în setul trei.

În setul decisiv, echilibrul s-a menţinut până la scorul 4-4, când Garcia a făcut două duble greşeli şi Halep a făcut break şi mai apoi a âncheiat meciul pe propriul serviciu, frucificând prima minge de meci.

Irina Begu va juca al doilea meci de simplu şi poate aduce punctul calificării României în finala Fed Cup.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>